לחמניות דביקות קינמון-אגוז
לחמניות דביקות קינמון-אגוז הוא לחם שמגיש 24. מנה אחת מכילה 262 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 32% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחמניות דביקות אגוז תאנים , לחמניות דביקות אגוזי קרמל ולחמניות דביקות אגוז קרמל .
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים חמימים. בקערה גדולה מערבבים פירה, סוכר, חמאה, ביצים, מלח, תערובת שמרים ו-2 כוסות קמח; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
לציפוי, בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים סוכר חום, דבש וקינמון. מחלקים את התערובת בין שלושה משומנים 9-in. תבניות אפייה עגולות, מתפזרות באופן שווה.
למילוי מערבבים בקערה קטנה סוכר וקינמון. מחוררים בצק. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים חלק אחד לתבנית בגודל 18x12 אינץ'. מַלבֵּן.
מברישים ב-1 כף חמאה מומסת עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצוות; מפזרים 1/4 כוס תערובת סוכר.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; לצבוט תפר כדי לאטום.
חותכים ל-12 פרוסות. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית.
מניחים שמונה פרוסות בכל תבנית, כשהצד החתוך כלפי מטה. מכסים במגבות מטבח; מניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות. מחממים תנור ל-350 מעלות.
אופים 30-35 דקות או עד להזהבה. הופכים מיד לצלחות הגשה.