לחמניות דלעת מלוחות בזיגוג דלעת מתובל
לחמניות דלעת מלוחות בזיגוג דלעת מתובל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. 111 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי הו היא זוהרת. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. אם יש לך ביצת צ'יה/פשתן, ציפורן טחון, סוכר אופציונלי - הייתי מוסיף בפעם הבאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות דלעת עם זיגוג מתובל, לחמניות דלעת מתובל עם קרם דלעת קינמון, ו לחמניות דלעת מתובל עם קרם דלעת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-425F וממפים תבנית אפייה עם קלף של לא מקל mat.In קערה קטנה לערבב את הביצה chia / פשתן. הגדר aside.In קערה גדולה לערבב את החומרים יבשים (קמחים, אבקת אפייה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, זנגביל).קח את האדמה הקרה איזון חמאה לחתוך חמאה לתוך מרכיבים יבשים עד crumbly.In קערה בגודל בינוני, מערבבים את הדלעת, צ ' יה/פשתן ביצה, וחלב שקדים.
מוסיפים רטוב לייבוש ומערבבים עד שהכדור נוצר. ירדתי למטה ומלוכלך ומעורבבים עם הידיים שלי!על משטח הקמח מניחים את כדור הבצק ומניחים כמה פעמים עם הידיים.לעצב את הבצק לעיגול ולאחר מכן לחתוך ל 8 משולשים.עכשיו לערבב את הביצה הטבעונית שלך לשטוף על ידי ערבוב עמילן תירס ומים וחימום במיקרוגל במשך 30 שניות. מערבבים היטב.עם מברשת מאפה, מברשת על זיגוג על כל לחמניה.
מפזרים סוכר turbinado בנדיבות ואופים במשך 14 דקות.מגניב במשך 10-15 דקות.בעת קירור, להפוך זיגוג מתובל שלך על ידי להכות 1 כוס אבקת סוכר עם חלב ותבלינים עד חלקה.כאשר ביסקוויטים הם קרח קריר את הלחמניות ומגישים עם כוס תה או קפה!