לחמניות חזיר וגבינה אספרגוס
אספרגוס חזיר & גבינה לחמניות יכול להיות רק הר ד ' אובר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 24 מנות עם 112 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קמח, אספרגוס, חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו גבינה כחולה ולחמניות אספרגוס, תבשיל ארוחת בוקר עם חזיר וגבינה, ו מחווני חזיר וגבינה בהוואי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר מחממים חלב, מים ושמן ל -120 * -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצה אחת וביצה; מכות עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות. מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות.
בינתיים, מקום 1/2 ב. של מים ואספרגוס בסיר; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 3-5 דקות.
מחלקים בצק ל -24 חתיכות; מרדדים כל חתיכה ל -5 אינץ'. מעגל.
מניחים כמה חתיכות אספרגוס, קוביית גבינה וכף חזיר במרכז כל עיגול. לעטוף בצק סביב מילוי, צובט תפרים לאטום.
מניחים גלילים, צד התפר כלפי מטה, 2 אינץ'. בנפרד על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
מקציפים את יתרת החלבון; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 350 18-20 דקות או עד להזהבה.
הסר לארונות תיל. מקררים שאריות.