קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות חמאה-שיבולת שועל

לחמניות חמאה-שיבולת שועל
אם יש לכם מרגרינה, שמרים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}, לחמניות חמאה, ו לחמניות מחבת חלב חמאה.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד היטב מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
בואו לעמוד 5 דקות.
3
ממיסים שמרים 1 1/2 כפיות סוכר במים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
מוסיפים תערובת שיבולת שועל, 1 3/4 כוסות קמח, חלב חמאה, מרגרינה ומלח לתערובת שמרים, ערבוב כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. (הבצק יהיה מעט דביק).
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לעצב כל כדור.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
6
מניחים כדורים במחבת אפייה מרובעת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
לחשוף את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
שלב 1 כף מים ביצה לבן; מברשת על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
מפזרים בצק עם 1 כף שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
11
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
מגישים חמים.