לחמניות טונה חמות
לחמניות טונה חמות הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו לחמניות המבורגר, בצל, פימיאנטו, זיתים ממולאים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט טונה חם ניסואז, כיסי טונה חמים פיתה, ו טונאן חם וסלט שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת, וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
הסר מחבת מחום, ולתת לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף ולקצוץ פעם קרה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את הביצים הקצוצות יחד עם המיונז, טונה, רליש, בצל, זיתים, וגבינה בקערת ערבוב. מחלקים את תערובת הטונה על תחתית הלחמנייה, ולאחר מכן להחליף את צמרות הלחמנייה. לעטוף כל כריך בנפרד בנייר אלומיניום, ולמקם על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה וסלט הטונה התחמם במשך 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה