קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לחמניות יד פיקנטיות של טונה

לחמניות יד פיקנטיות של טונה
מתכון זה מכין 12 מנות עם 256 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. אם $ 1.55 למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות יד טונה פיקנטי יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכון לנסות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אצות, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. ציון זה מוצק. נסו לחמניות יד טונה פיקנטיות ללא אורז, לחמניות יד שרימפס חריפות דלות פחמימות, ו לחמניות טונה חריפות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכניסים את האורז לסיר קטן ומוסיפים 1 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמים נספגים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש ומניחים לעמוד, מכוסה, 10 דקות. בינתיים, לטאטא את חומץ אורז, סוכר 1 כפית מלח בקערה גדולה. מערבבים בעדינות את השומשום והאורז המבושל בעזרת מרית גומי ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. (האורז יכול להתבצע עד 2 שעות קדימה; מכסים במטלית לחה.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שלב את המיונז, מיץ הלימון, הסרירצ 'ה, רוטב הסויה, שמן השומשום והג' ינג ' ר בקערה בינונית. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
SrirachaSriracha
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מכינים את הטונה: משפשפים את הטונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השמן הצמחי, ואז מוסיפים את הטונה וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מעבירים לצלחת ומקררים עד מוכן לשימוש, או עד 1 שעה.
6
הרכיבו את הלחמניות: צלו את האצות על ידי נפנוף ישירות מעל מבער גז או חשמלי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
חותכים כל גיליון לשניים בעזרת מספריים למטבח ליצירת 12 מלבנים. פורסים דק את הטונה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
הניחו מלבן אצות על משטח עבודה כשצד ארוך פונה אליכם. לחץ מעט אורז על הצד השמאלי של הסדין בעזרת אצבעות לחות, והשאיר גבול בגודל 1 אינץ ' בצד שמאל. למעלה עם 1 פרוסה כל אחד טונה ואבוקדו, כפית של רוטב, וכמה מלפפון, גזר ועירית. החל מהפינה השמאלית התחתונה, מגלגלים היטב לצורת חרוט, מרטיבים את קצה האצות לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
אצותאצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מגישים עם ג ' ינג ' ר כבוש ועוד רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.