קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לחמניות יד פיקנטיות של טונה

לחמניות יד פיקנטיות של טונה
מתכון זה מכין 12 מנות עם 256 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. אם $ 1.55 למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות יד טונה פיקנטי יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכון לנסות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אצות, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. ציון זה מוצק. נסו לחמניות יד טונה פיקנטיות ללא אורז, לחמניות יד שרימפס חריפות דלות פחמימות, ו לחמניות טונה חריפות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכניסים את האורז לסיר קטן ומוסיפים 1 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמים נספגים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש ומניחים לעמוד, מכוסה, 10 דקות. בינתיים, לטאטא את חומץ אורז, סוכר 1 כפית מלח בקערה גדולה. מערבבים בעדינות את השומשום והאורז המבושל בעזרת מרית גומי ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. (האורז יכול להתבצע עד 2 שעות קדימה; מכסים במטלית לחה.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שלב את המיונז, מיץ הלימון, הסרירצ 'ה, רוטב הסויה, שמן השומשום והג' ינג ' ר בקערה בינונית. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
SrirachaSriracha
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מכינים את הטונה: משפשפים את הטונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את השמן הצמחי, ואז מוסיפים את הטונה וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מעבירים לצלחת ומקררים עד מוכן לשימוש, או עד 1 שעה.
6
הרכיבו את הלחמניות: צלו את האצות על ידי נפנוף ישירות מעל מבער גז או חשמלי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
חותכים כל גיליון לשניים בעזרת מספריים למטבח ליצירת 12 מלבנים. פורסים דק את הטונה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
הניחו מלבן אצות על משטח עבודה כשצד ארוך פונה אליכם. לחץ מעט אורז על הצד השמאלי של הסדין בעזרת אצבעות לחות, והשאיר גבול בגודל 1 אינץ ' בצד שמאל. למעלה עם 1 פרוסה כל אחד טונה ואבוקדו, כפית של רוטב, וכמה מלפפון, גזר ועירית. החל מהפינה השמאלית התחתונה, מגלגלים היטב לצורת חרוט, מרטיבים את קצה האצות לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
אצותאצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מגישים עם ג ' ינג ' ר כבוש ועוד רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.