לחמניות יוקה (פאן דה יוקה)
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם $ 1.2 למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות יוקה (פאן דה יוקה) יכול להיות עצום ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. לכו לחנות והרימו גרידת לימון, ג'לפנוס, קמח טפיוקה, ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו ויג'ור נ' ן או צ'יצ'ירוג' ן קון יוקה (קליפות יוקה ובשר חזיר), צ'יפס יוקה, ו חשיש יוקה פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית בנייר אלומיניום, ומצפים בתרסיס בישול ללא מקל. הניחו בצד.
שלב את קמח הטפיוקה ואבקת האפייה יחד בקערה גדולה. מערבבים פנימה את הגבינה והחלמונים.
מערבבים עד שהבצק יוצר כדור. מקמחים קלות משטח עבודה והופכים את הבצק החוצה. ללוש את הבצק בידיים עד שהבצק חלק, מרקם אחיד ולא דביק. אם הבצק לא מתחבר או נראה נוקשה מדי, הוסיפו שמנת, 1 כף בכל פעם, עד שהוא מתחבר ומרגיש גמיש.
מחלקים את הבצק ל -10 חלקים אחידים ועם הידיים מרדדים כל אחד לכדור. מעצבים את הכדורים לאליפסות ומניחים אותם במרחק של 1 אינץ ' זה מזה על תבנית האפייה המוכנה.
אופים עד שהלחמניות זהובות חיוורות (לא משחימות), בערך 15 עד 20 דקות. מצננים על רשת למשך 5 עד 10 דקות ומגישים כשהוא עדיין חם.
מגישים עם ריבת אננס, אם רוצים.
שלב את האננס, הסוכר, גרידת התפוזים, מיץ התפוזים, גרידת הלימון, מיץ הלימון והג ' לפנוס בסיר בינוני.
מביאים תערובת לרתיחה מהירה על אש גבוהה, תוך ערבוב תדיר. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל במשך 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות כדי למנוע חריכה.
מסירים מהאש ומצננים לפני ההגשה.
חנות במקרר עד 1 חודש או במקפיא עבור 6 חודשים.