לחמניות ירקות טריים
אם יש לכם מים, נייר אורז עגול, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, גלילי אביב טריים, ו לחמניות מתוקות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין לחמניות, לשלב פטריות ומים רותחים כדי לכסות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
מסננים ופטריות פרוסות דק.
חום שמן צמחי במחבת nonstick קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, זנגביל ושום; מוקפץ 2 דקות.
מערבבים את תערובת הפטריות, בוק צ ' וי, גזר, נבטי שעועית, בצל ירוק, זרעי שומשום בקערה גדולה; להפריש.
מוסיפים מים קרים למנה גדולה ורדודה לעומק של 1 אינץ'.
מניחים 1 גיליון נייר אורז בצלחת מים.
בואו לעמוד 2 דקות או עד רך.
מניחים גיליון נייר אורז על משטח שטוח. כפית על תערובת ירקות 1/3 כוס במרכז הגיליון. מקפלים צדדים של גיליון על מילוי, ולהפשיל ג ' לי רול אופנה. בעדינות לחץ על התפר כדי לאטום; מקום, בצד התפר למטה, על מגש הגשה (כיסוי כדי לשמור על ייבוש). חזור על הנוהל עם שאריות נייר אורז ותערובת ירקות. חותכים כל גליל במחצית לרוחב.
כדי להכין רוטב, לשלב רוטב הויסין ושאר החומרים בקערה קטנה.