לחמניות כרוב במחבת
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחבת לחמניות כרוב עצלה, תבשיל רול כרוב-לחמניות כרוב יכולות לקחת זמן להכין, מדוע להקריב את הטעם הזה, ו תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב.
הוראות
בתנור הולנדי, לבשל כרוב במים רותחים במשך 2-3 דקות או רק עד העלים נופלים הראש. מניחים בצד 12 עלים גדולים ללחמניות (מקררים את הכרוב שנותר לשימוש אחר).
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, תוך חיתוך בצורת וי.
בקערה גדולה שלבו את הבקר, האורז, הביצה, הבצל, המלח, הטימין והפלפל.
מניחים 1/4 כוס תערובת בשר על כל עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים של העלה. מקפלים בצדדים. החל מהקצה החתוך, מגלגלים לחלוטין כדי לסגור את המילוי.
מסדרים לחמניות כרוב, בצד התפר כלפי מטה, במחבת גדולה.
שלב את רוטב העגבניות, הסוכר החום ומיץ הלימון; יוצקים מעל לחמניות. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך שעה 1 או עד שהכרוב רך ומדחום בשר קורא 160. לְגַלוֹת; מבשלים 5 דקות יותר או עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה.