קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

לחמניות כרוב במחבת

לחמניות כרוב במחבת
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחבת לחמניות כרוב עצלה, תבשיל רול כרוב-לחמניות כרוב יכולות לקחת זמן להכין, מדוע להקריב את הטעם הזה, ו תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב.

הוראות

1
בתנור הולנדי, לבשל כרוב במים רותחים במשך 2-3 דקות או רק עד העלים נופלים הראש. מניחים בצד 12 עלים גדולים ללחמניות (מקררים את הכרוב שנותר לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, תוך חיתוך בצורת וי.
3
בקערה גדולה שלבו את הבקר, האורז, הביצה, הבצל, המלח, הטימין והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
טימיןטימין
בקרבקר
אורזאורז
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים 1/4 כוס תערובת בשר על כל עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים של העלה. מקפלים בצדדים. החל מהקצה החתוך, מגלגלים לחלוטין כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
בשרבשר
גלולגלול
5
מסדרים לחמניות כרוב, בצד התפר כלפי מטה, במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שלב את רוטב העגבניות, הסוכר החום ומיץ הלימון; יוצקים מעל לחמניות. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך שעה 1 או עד שהכרוב רך ומדחום בשר קורא 160. לְגַלוֹת; מבשלים 5 דקות יותר או עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
כרובכרוב
גלולגלול
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח