לחמניות כרוב בקר
לחמניות כרוב בקר יכולות להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. תמורת 2.71$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-13 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בשר בקר טחון, קינמון טחון, סוכר חום וטימין. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 71%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, קדרת בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב, ותבשיל בקר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - ללא חלב .
הוראות
מבשלים אורז לפי הוראות האריזה.
בינתיים, מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים החיצוניים מתרחקים בקלות מהראש. מניחים בצד 8 עלים גדולים ללחמניות. מקררים את שאר הכרוב לשימוש אחר.
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור ויוצרים חתך בצורת V.
במחבת טפלון קטנה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים בצל עד לריכוך. בקערה גדולה מערבבים את האורז, הבצל, החלבונים, הדומדמניות, הצנוברים, מיץ הלימון, האורגנו, הפלפל, המלח והקינמון. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
מניחים כ-1/3 כוס תערובת בקר על כל עלה כרוב. מקפלים פנימה, החל מהקצה החתוך.
מגלגלים לגמרי כדי לסגור את המילוי.
מניחים את התפר כלפי מטה ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מערבבים את רוטב העגבניות, הסוכר החום והטימין; יוצקים על לחמניות.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך שעה אחת או עד שהכרוב רך ומדחום בשר מצביע על 160 מעלות. לגלות; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהרוטב מגיע לסמיכות הרצויה.