לחמניות לזניה
לזניה לחמניות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך גבינת מוצרלה, בשר טחון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות לזניה, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; ניקוז.
חותכים חצי לרוחב ולהניח בצד.
מבשלים בשר בקר, בצל ושום במחבת גדולה עד בקר מתפורר וכבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים רוטב ספגטי, יין, פטרוזיליה ומלח, מערבבים היטב. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים גבינת ריקוטה ו 5 המרכיבים הבאים, ערבוב טוב.
מורחים תערובת ריקוטה באופן שווה על אטריות לזניה.
מגלגלים את אופנת רול ג ' לי, מתחיל בקצה הצר.
מניחים לזניה לחמניות, צד התפר למטה, בתבנית אפייה משומנת קלות 13x9.
יוצקים רוטב בשר על לחמניות ומפזרים 1/2 גבינת פרמזן כוס.
להקפיא בחוזקה מכוסה תבשיל עד חודש אחד. כדי לשרת, להפשיר במקרר.
אופים, מכוסה, ב 375 מעלות במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד מחומם היטב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.