לחמניות לזניה במיקרוגל
המתכון לחמניות לזניה במיקרוגל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 42 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 42 מנות. עם 46 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו תיבול, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לחמניות לזניה, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל טורקיה במחבת על חום בינוני-גבוה 10 דקות. או עד שכבר לא ורוד, ערבוב לעתים קרובות לשבור לחתיכות קטנות.
מוסיפים גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ותבלינים איטלקיים; מערבבים היטב.
מורחים כל אטריות לזניה עם כ 1/2 כוס של תערובת טורקיה; להפשיל בחוזקה, החל 1 של הקצוות הקצרים.
מקום, התפר למטה, בתבנית אפייה למיקרוגל; למעלה עם רוטב עגבניות. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מיקרוגל על 12 דקות גבוהות. או עד מחומם דרך, צלחת סיבוב לאחר 6 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.