לחמניות לזניה מוקפאות עם תרד וגבינה
המתכון להקפיא מראש תרד גבינה לזניה לחמניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 55 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 45 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת ריקוטה, רוטב מרינרה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה פרימוורה בהקפאה, לחמניות לזניה תרד וגבינה, ו לחמניות לזניה מוכנות מראש (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, לבשל אטריות במים רותחים, עובד בקבוצות של כ 15 אטריות, על 5 דקות או רק עד גמיש אבל לא מבושל לחלוטין. להחזיר מים רותחים לפני הוספת המנה הבאה של אטריות.
ניקוז; מניחים אטריות בשכבה אחת על מגבות נייר.
בקערה גדולה, מערבבים גבינת פטה, גבינת קוטג', גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן. מערבבים בתרד.
מורחים 3 כפות מילוי אורך של כל אטריות; להפשיל ולמקם את הצד התפר למטה על גיליון עוגיות. להקפיא כ -30 דקות.
מניחים לחמניות קפואות בשקיות פלסטיק הקפאה resealable. שקיות חותם; להקפיא עד 3 חודשים.
כדי לאפות, להסיר 6 לזניה לחמניות מהתיק. תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית צלחת אפייה עם ספריי בישול; במקום לחמניות בתבנית. מכסים בנייר כסף; להפשיר במקרר בן לילה.
יוצקים 2 כוסות רוטב מרינרה על לחמניות; מפזרים 1 גבינת מוצרלה גרוסה כוס. מכסים; אופים 35 עד 40 דקות או עד הרוטב הוא מבעבע גבינה מותכת.