קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות לימון-אוכמניות

לחמניות לימון-אוכמניות
לך לחנות ותביא אבקת אפייה, קליפת לימון, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות לימון אוכמניות, ביסקוויטי שיבולת שועל עם לימון, ו לחמניות אוכמניות לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערת מעבד מזון עם להב מתכת, מניחים קמח, אבקת אפייה ו 3 כפות של הסוכר. לכסות; לעבד עם פולסים on-and-off 6 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים חמאה, מפזרים באופן שווה על מרכיבים יבשים, וקליפת לימון. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off 12 פעמים או עד עקביות של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
חמאהחמאה
4
העברת תערובת פירור לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיף אוכמניות, זורק עם מזלג עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
6
מוסיפים קצפת וניל, משליכים עם מזלג רק עד הבצק מתחיל להיווצר, על 30 שניות (לא overmix).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ונילוניל
בצקבצק
7
על גיליון עוגיות, לחץ על הבצק לתוך סיבוב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
חתוך ל 8 טריזים; טריזים נפרדים מעט.
9
מפזרים הנותרים 1 כף סוכר באופן שווה על טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
10
אופים 14 עד 16 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה קירור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.