לך לחנות ותביא אבקת אפייה, קליפת לימון, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות לימון אוכמניות, ביסקוויטי שיבולת שועל עם לימון, ו לחמניות אוכמניות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
בקערת מעבד מזון עם להב מתכת, מניחים קמח, אבקת אפייה ו 3 כפות של הסוכר. לכסות; לעבד עם פולסים on-and-off 6 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מוסיפים חמאה, מפזרים באופן שווה על מרכיבים יבשים, וקליפת לימון. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off 12 פעמים או עד עקביות של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
חמאה
4
העברת תערובת פירור לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיף אוכמניות, זורק עם מזלג עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
6
מוסיפים קצפת וניל, משליכים עם מזלג רק עד הבצק מתחיל להיווצר, על 30 שניות (לא overmix).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
וניל
בצק
7
על גיליון עוגיות, לחץ על הבצק לתוך סיבוב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
חתוך ל 8 טריזים; טריזים נפרדים מעט.
9
מפזרים הנותרים 1 כף סוכר באופן שווה על טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
10
אופים 14 עד 16 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה קירור 10 דקות.