לחמניות לימון-אוכמניות
לך לחנות ותביא אבקת אפייה, קליפת לימון, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות לימון אוכמניות, ביסקוויטי שיבולת שועל עם לימון, ו לחמניות אוכמניות לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 218°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בקערת מעבד מזון עם להב מתכת, מניחים קמח, אבקת אפייה ו 3 כפות של הסוכר. לכסות; לעבד עם פולסים on-and-off 6 פעמים או עד מעורבב.
מוסיפים חמאה, מפזרים באופן שווה על מרכיבים יבשים, וקליפת לימון. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off 12 פעמים או עד עקביות של פירורים גסים.
העברת תערובת פירור לקערה גדולה.
מוסיף אוכמניות, זורק עם מזלג עד מעורבב.
מוסיפים קצפת וניל, משליכים עם מזלג רק עד הבצק מתחיל להיווצר, על 30 שניות (לא overmix).
על גיליון עוגיות, לחץ על הבצק לתוך סיבוב 8 אינץ'.
חתוך ל 8 טריזים; טריזים נפרדים מעט.
מפזרים הנותרים 1 כף סוכר באופן שווה על טריזים.
אופים 14 עד 16 דקות או עד חום זהוב. מגניב על מתלה קירור 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.