לחמניות מתוקות דבש זהב
לחמניות מתוקות דבש זהב עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 405 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 12 . לכו לחנות ואספו שמרים, סוכר חום, קמח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחמניות מחבת דבש מוזהבות, לחמניות ארוחת ערב בטטה ודבש, ו לחמניות ארוחת ערב בטטה עם זיגוג חמאת דבש.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים בחלב חם. מערבבים דבש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הביצים, הבטטות, החמאה, הסוכר החום, המלח, המייס ו -3 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
יוצקים חמאה מומסת ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מגלגלים ל -16 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מורחים בחמאה מרוככת; מפזרים סוכר וקינמון.
להפשיל ג ' לי-רול סגנון, החל ארוך צד; קמצוץ תפר כדי חותם.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה בתבנית מוכנה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ - 40 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-50 דקות או עד להזהבה. הפוך מיד על מגש הגשה.