קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות מתוקות קינמון תפוזים

לחמניות מתוקות קינמון תפוזים
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, שקוע בקערה של מים חמים 5 דקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות קינמון בטטה עם ציפוי גבינת שמנת תפוזים, כתום-לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון כתומות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מים חמים, שמרים, ו 1 כפית סוכר בקערה של מיקסר מצויד מצורף ההנעה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בעוד שמרים הוא קצף, להקציף 4 כוסות קמח עם גרידה, מלח, וקינמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים חלב, וניל, חמאה, ונותר סוכר 1/2 כוס לשמרים, ולאחר מכן לערבב במהירות בינונית עד בשילוב. לנצח 3 ביצים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן להוסיף קמח קינמון כתום ומערבבים עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
החלף מצורף משוט עם מצורף וו בצק ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה, הוספת קמח נוסף (1 עד 1/2 כוסות), 1/4 כוס בכל פעם, עד לקבלת בצק חלק אך דביק מעט צורות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים ביד עד לקבלת בצק חלק וגמיש (הבצק יישאר מעט דביק), כ-3 דקות. טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה חמאה גדולה, הפיכת בצק מעיל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מכסים את הקערה במגבת מטבח ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
קו גיליון אפייה 17 על 14 אינץ ' עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
להפוך את הבצק על משטח העבודה ללוש מספר פעמים כדי להסיר אוויר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
חותכים את הבצק ל -12 חתיכות שוות. כוס היד שלך על 1 חתיכת, באמצעות האגודל ואת הזרת כדי לשמור על הכדור בתוך היד שלך חפתים, לדחוף בצק עם העקב של היד שלך נגד משטח העבודה תוך גלגול בתנועה מעגלית (בכיוון השעון או נגד כיוון השעון) כדי ליצור כדור חלק. חזור עם חתיכות שנותרו של בצק, סידור כדורים 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מכסים באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, 1 עד 1/4 שעות. לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
לטאטא יחד את הביצה שנותרה עם 2 כפיות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
חותכים X 1 אינץ '(1/4 אינץ ' עמוק) בחלק העליון של כל גליל עם מזמרה מטבח.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מברשת לחמניות קלות עם ביצה לשטוף ואופים עד זהב רולס נשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
העברת לחמניות מתלה מגניב, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
לחמניות ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך שקיות פלסטיק אטומות או מיכל אטום גדול בטמפרטורת החדר. מחממים על תבנית אפייה בתנור 177° 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)