לחמניות סהר תוצרת בית הזדרז
צריך לחם טבעוני? לחמניות סהר תוצרת בית מהר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך מים חמים, סוכר, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות סהר תוצרת בית, לחמניות סהר תוצרת בית, ו לחמניות סהר תוצרת בית בריא (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמרים ומים חמים בכוס מדידה 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים 3 כוסות אפייה וסוכר בקערה גדולה; מערבבים בהדרגה בתערובת שמרים.
הפוך את הבצק על משטח משוריין, ולוש, הוספת תערובת אפייה נוספת (עד 1/2 כוס) לפי הצורך, עד שהבצק חלק וגמיש (כ -10 דקות).
רול בצק למעגל 12 אינץ'; לחתוך מעגל לתוך 12 טריזים.
מגלגלים את הפרוסות, החל בקצה רחב, כדי ליצור צורה סהר; מקום, נקודת הצדדים למטה, על תבנית אפייה משומנת קלות. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הזהב.
הערה: כדי להפוך את הלחמניות במערבל לעמוד חשמלי כבד, להכין כפי שהורה שלב להכות את הבצק במהירות בינונית, באמצעות התקשרות וו בצק, על 5 דקות, מכות 1/2 כוס תערובת אפייה נוספת, במידת הצורך, עד הבצק עוזב את הצדדים של הקערה ומתחבר, הופך רך וחלק. המשך עם המתכון כפי שמכוון בשלב בדקנו עם Bisquick כל המטרה אפייה
לחמניות עשוי להיות קפוא עד 2 חודשים.
אופים ב 425 במשך 5 דקות; מגניב לחלוטין (כ 30 דקות). לעטוף בנייר אלומיניום, להקפיא במיכל אטום. הפשרה בטמפרטורת החדר על תבנית אפייה משומנת קלות; אופים ב 425 במשך 7 עד 8 דקות או עד הזהב.