לחמניות סיניות מאודות עם מילוי בשר
לחמניות סיניות מאודות עם מילוי בשר הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 24 מנות. מנה אחת מכילה 38 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-3 גרם שומן. תמורת 20 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שורש ג'ינג'ר, מלח, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה של Allrecipes יש 89 מעריצים. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: את Mantou (לחמניות סיניות מאודות), לחמניות רפרפת סיניות מאודות ולחמניות אננס סיניות עם מילוי חזיר צלוי.
הוראות
מבשלים בשר חזיר קצוץ בווק על אש בינונית. לאחר 3 דקות של בישול מוסיפים שרימפס קצוץ אם רוצים. מבשלים עד שהחזיר כבר לא ורוד.
מסננים, מתבלים במלח ומניחים בצד לצינון.
מערבבים יחד בצל ירוק, ג'ינג'ר, רוטב סויה, יין אורז, שמן, סוכר ופלפל. מערבבים פנימה בשר טחון. מערבבים פנימה מים ומערבבים היטב. מצננים במקפיא למשך שעתיים, או במקרר למשך הלילה כדי להתמצק ולמזג טעמים.
מכינים בצק ללחמניות סיניות מאודות.
מרדדים כל אחד לעיגול, (כמו עטיפות וון-טון). שמים במרכז כל עיגול 1 כף מתערובת בשר מוכנה ועוטפים בצק סביב המילוי.
מניחים תפרים מטה על ריבועי נייר שעווה.
מניחים לעמוד עד הכפלה, כ-30 דקות.
מביאים מים לרתיחה בווק, ומנמיכים את האש לבינונית; המים עדיין צריכים להיות רותחים.
מניחים צלחת קיטור על רשת קטנה באמצע הווק.
העבירו כמה לחמניות על נייר שעווה שיתאימו בנוחות על צלחת קיטור תוך השארת 1 עד 2 אינץ' בין הלחמניות. יש להשאיר לפחות 2 אינץ' מרווח בין צלחת הקיטור לווק. מכסים ווק עם מכסה. אדים לחמניות מעל מים רותחים במשך 15 עד 20 דקות.
הסר את המכסה לפני שאתה מכבה את החום, אחרת מים יטפטפו בחזרה על משטח הלחמנייה ויפיקו "שלפוחיות" צהבהבות על משטחי הלחמנייה. ממשיכים לאדות קבוצות של לחמניות עד שכולן מבושלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
לחמנייה מאודה ניתן לשלב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Taittinger Taittinger Collection מאת Sebastiao Salgado. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-320 דולר.
![אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו]()
אוסף Taittinger Taittinger מאת סבסטיאו סלגאדו
ניחוחות פרחוניים עזים להפליא, עם עקבות של יערה, צימוקים נדיבים, פירות חמים ודבש ושזיפים ירוקים. טעמים טריים, מפנקים וגמישים עוזרים לאיזון ועושר היין של היין. עשוי מענבי שרדונה ופינו נואר מובחרים הגדלים במיקרו אקלים הטוב ביותר בשמפניה. השרדונה נבצר מהגראנד קרו של קוט דה בלאנס ופינו נואר מגיע מהגראנד קרוס של מונטאן דה ריימס ומקצה Vallée de la Marne. לאחר הבציר, הענבים נסחטים מיד בבתי הדפוס בכרמים. כבישה ראשונה היא רק מיץ המשמש ליין זה. המיזוג הוא לאחר תסיסה ראשונית, הקוויה הסופית משלימה תסיסה משנית בבקבוק במרתפים הקרירים של טייטינגר. אודות סבסטיאו סלגאדו סבסטיאו סלגאדו נולד בשנת 1944 באימורס, ברזיל. גדל במשפחה של שמונה ילדים בחווה של הוריו, הוא הוקסם מעולם הטבע שסביבו, מטיולים ביער, מבט מפסגות הגבעות והאזנה לרכבות שהובילו את המינרלים המקומיים. לאחר שלמד כלכלה בבית הספר, סבסטיאו החליט לשנות קריירה ולהיות צלם, תוך התמקדות באהבתו לטבע. התמונות של סבסטיאו סלגאדו מבטאות טרגדיות אנושיות וסביבתיות, ובכל זאת הוא תמיד מצליח למצוא יופי יוצא דופן, ובכך להציע שביב של תקווה. עבודתו מתמקדת במגוון הביולוגי של הפלנטה, ומדגישה את מה שלא עבר טרנספורמציה על ידי בני אדם. התצלום שנבחר לאוסף טייטינגר הוא הצהרה על מה שהכי אוניברסלי ומקורי: חיים, פשוטים ושלווים.