לחמניות סקווש חורף
לחמניות סקווש חורף עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 365 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1129 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: לחמניות ארוחת ערב סקווש חורף, Butternut סקווש "חורף" לחמניות עם רוטב חמוציות חריף, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בסיר קטן, מכסים קוביות סקווש עם מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות.
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה, לשלב 5 כוסות קמח, סוכר ומלח. מערבבים בתערובת השמרים, קיצור, סקווש וחלב.
מערבבים היטב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחלקים את הבצק לשנים עשר חתיכות שוות ונוצרים לסבבים.
מניחים את הסיבובים במחבת אפייה משומנת קלות 13x9 אינץ'. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, על 30 דקות.
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.