קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו

לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו
לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1782 קלוריות, 118 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: לחמניות עגל עם לימון ופטריות: אינולטיני די ויטלו אל לימון, גלילי עגל (אינוולטיני) וקפונטה, ו לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - בראסיול די ויטלו.

הוראות

1
בסיר קטן מביאים את הבסימלה לרתיחה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
זנים של פטריותזנים של פטריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
5
מניחים את החלבון ואת 1/2 כוס פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. מחפר את גלילי העגל תחילה דרך החלבון ואז את פירורי הלחם. מנערים עודפי פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מניחים סיר בגודל 12 אינץ ' על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף חמאה ו -5 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את גלילי העגל ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, הופכים בזהירות בעזרת מלקחיים למטבח, כ -10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מוציאים גלילי עגל לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום 2 כפות חמאה למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ו 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
12
מזלפים את הרוטב מעל גלילי העגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
13
בסיר קטן מביאים את הבסימלה לרתיחה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
15
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
זנים של פטריותזנים של פטריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
17
מניחים את החלבון ואת 1/2 כוס פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. מחפר את גלילי העגל תחילה דרך החלבון ואז את פירורי הלחם. מנערים עודפי פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
18
מניחים סיר בגודל 12 אינץ ' על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף חמאה ו -5 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
20
מוסיפים את גלילי העגל ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, הופכים בזהירות בעזרת מלקחיים למטבח, כ -10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
21
מוציאים גלילי עגל לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
22
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום 2 כפות חמאה למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
23
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ו 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
24
מזלפים את הרוטב מעל גלילי העגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
25
בסיר בינוני מחממים חמאה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
26
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. על אש בינונית מבשלים עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
27
בינתיים מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
28
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
29
בסיר בינוני מחממים חמאה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
30
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. על אש בינונית מבשלים עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
31
בינתיים מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
32
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם