לחמניות פרסיות
גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "סוכר חום", "שמרים מיידיים" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), לחמניות? רולס? מאפינס? לחם מכונת אפל לחמניות ארוחת בוקר מאפינס, ו שטיח פרסי (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים חמים לקערה של מערבל לעמוד חשמלי.
מפזרים שמרים על המים החמים ואז מפזרים את התערובת עם 1 כף סוכר. מערבבים לערבב, לכסות עם ניילון לעטוף ולהגדיר מישהו חם במשך 5 דקות או עד קצף.
מיקסר בכושר עם וו בצק. לאחר השמרים מופעל, להוסיף סוכר, מלח, קינמון, תמצית וניל, ביצים, חמאה, ו 2 כוסות קמח.
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים היטב, על 2 עד 3 דקות. הפעל מערבל בינוני ולאחר מכן לנצח את שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך עד משולב באופן מלא. ללוש על מהירות בינונית במשך כ 5 דקות, עד הבצק הוא חלק וגמיש. הערה: זהו בצק דביק מאוד ולא יהיה למשוך לחלוטין מן הצדדים של הקערה במהלך הלישה.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, ומכסים בניילון נצמד ואז מניחים אותו במקום חם עד שהבצק מכפיל, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר חום וקינמון. תניח בצד. הכן שני מחבתות רול ג ' לי גדולות או גיליונות אפייה עם נייר קלף ומניח בצד.
בנדיבות קמח את הידיים ואת סביבת עבודה גדולה, שטוחה. מפזרים קלות את הבצק בקמח ואז מסירים אותו מהקערה.
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן 13 x 18 אינץ'. מכסים את פני הבצק בתערובת סוכר חום ואז מגלגלים אותו—אתה תהיה מתגלגל לאורך הצד הארוך כך שאתה בסופו של דבר עם מלבן ארוך 18 אינץ'. אבק סכין חדה עם קמח לחתוך 24 לחמניות מהגזע שלך.
מניחים את הלחמניות על המחבתות מוכנות או אפיית גיליונות כמה סנטימטרים זה מזה—אתה צריך להיות מסוגל להתאים 12 לחמניות למחבת. מכסים בניילון נצמד שמכוסה בתרסיס בישול. הגדר במקום חם לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד בשילוב טוב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. לאחר מכן מוסיפים שוקולד נמס, מכים עד משולבים היטב. תניח בצד.
ממלאים תנור הולנדי או טיגון עמוק עם 2 סנטימטרים של שמן.
שמן חום מעל חום בינוני עד 350 ° F. באמצעות מרית עמידה לחום או רדוד, מסננת עמידה לחום, בזהירות טיפת לחמניות קינמון בשמן. היזהר לא להצטופף לחמניות בתנור ההולנדי (לא יותר מ 2 עד 3 לחמניות קינמון בכל פעם). השתמש במקלות אכילה מעץ או מלקחיים עמידים בחום כדי להפוך את לחמניות הקינמון ומטגנים עד חום זהוב עמוק משני הצדדים (כ 1-2 דקות לכל צד, השתמש בצבע כמדריך שלך שמירה על עין קרובה על שמירה על טמפרטורת השמן קבועה ככל האפשר).
הסר לחמניות קינמון מיד מהמחבת באמצעות מסננת או מלקחיים עמידים בחום. הגדר על נייר מגבת מרופדת מדפים אפייה להתקרר. לאחר מקורר מעט, כפור לשרת מיד.