קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות פרסיות

לחמניות פרסיות
גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "סוכר חום", "שמרים מיידיים" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), לחמניות? רולס? מאפינס? לחם מכונת אפל לחמניות ארוחת בוקר מאפינס, ו שטיח פרסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים מים חמים לקערה של מערבל לעמוד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים שמרים על המים החמים ואז מפזרים את התערובת עם 1 כף סוכר. מערבבים לערבב, לכסות עם ניילון לעטוף ולהגדיר מישהו חם במשך 5 דקות או עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מיקסר בכושר עם וו בצק. לאחר השמרים מופעל, להוסיף סוכר, מלח, קינמון, תמצית וניל, ביצים, חמאה, ו 2 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים משולבים היטב, על 2 עד 3 דקות. הפעל מערבל בינוני ולאחר מכן לנצח את שאר הקמח 1/2 כוס בכל פעם, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך עד משולב באופן מלא. ללוש על מהירות בינונית במשך כ 5 דקות, עד הבצק הוא חלק וגמיש. הערה: זהו בצק דביק מאוד ולא יהיה למשוך לחלוטין מן הצדדים של הקערה במהלך הלישה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, ומכסים בניילון נצמד ואז מניחים אותו במקום חם עד שהבצק מכפיל, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר חום וקינמון. תניח בצד. הכן שני מחבתות רול ג ' לי גדולות או גיליונות אפייה עם נייר קלף ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בנדיבות קמח את הידיים ואת סביבת עבודה גדולה, שטוחה. מפזרים קלות את הבצק בקמח ואז מסירים אותו מהקערה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מלבן 13 x 18 אינץ'. מכסים את פני הבצק בתערובת סוכר חום ואז מגלגלים אותו—אתה תהיה מתגלגל לאורך הצד הארוך כך שאתה בסופו של דבר עם מלבן ארוך 18 אינץ'. אבק סכין חדה עם קמח לחתוך 24 לחמניות מהגזע שלך.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מניחים את הלחמניות על המחבתות מוכנות או אפיית גיליונות כמה סנטימטרים זה מזה—אתה צריך להיות מסוגל להתאים 12 לחמניות למחבת. מכסים בניילון נצמד שמכוסה בתרסיס בישול. הגדר במקום חם לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד בשילוב טוב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. לאחר מכן מוסיפים שוקולד נמס, מכים עד משולבים היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
ממלאים תנור הולנדי או טיגון עמוק עם 2 סנטימטרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
12
שמן חום מעל חום בינוני עד 350 ° F. באמצעות מרית עמידה לחום או רדוד, מסננת עמידה לחום, בזהירות טיפת לחמניות קינמון בשמן. היזהר לא להצטופף לחמניות בתנור ההולנדי (לא יותר מ 2 עד 3 לחמניות קינמון בכל פעם). השתמש במקלות אכילה מעץ או מלקחיים עמידים בחום כדי להפוך את לחמניות הקינמון ומטגנים עד חום זהוב עמוק משני הצדדים (כ 1-2 דקות לכל צד, השתמש בצבע כמדריך שלך שמירה על עין קרובה על שמירה על טמפרטורת השמן קבועה ככל האפשר).
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
הסר לחמניות קינמון מיד מהמחבת באמצעות מסננת או מלקחיים עמידים בחום. הגדר על נייר מגבת מרופדת מדפים אפייה להתקרר. לאחר מקורר מעט, כפור לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף