קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

לחמניות קוקטייל סיניות

לחמניות קוקטייל סיניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סיניים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קוקטייל סיניות. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. אם יש לכם שמרים, סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות חזיר צלויות סיניות, לחמניות בשר בסגנון סיני, ו בשר בקר סיני ולחמניות צ'ארד.

הוראות

1
מניחים 1/3 כוס סוכר וחלב בסיר קטן, ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים 1/4 כוס חמאה מרוככת, ומחממים בעדינות את התערובת עד שהחמאה נמסה והתערובת חמה אך לא חמה (לא חמה יותר מ -100 מעלות F (40 מעלות C). בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמרים עם 2 1/2 כוסות קמח עד מעורבב היטב, ושופכים את תערובת החלב לתוך תערובת הקמח-שמרים. מערבבים ב 1 ביצה מוכה, ומערבבים עד התערובת יוצרת בצק דביק, רטוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב, ללוש במשך כ 10 דקות, בהדרגה ללוש 1 כוס קמח נוסף או לפי הצורך לעשות בצק חלק, אלסטי. טופס את הבצק לכדור עגול, במקום לקערה משומנת, ולהפוך את הבצק סביב בקערה כמה פעמים מעיל בשמן. מכסים את הקערה במטלית, ומאפשרים לבצק לעלות במקום חם עד להכפלה, כ -1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
קרם 1/4 כוס חמאה מרוככת עם 1/2 כוס סוכר בקערה עד לתערובת קלה ורכה, ומערבבים באבקת חלב יבשה, קמח 1/2 כוס, והקוקוס עד לתערובת חלקה מעורבב היטב. שים את המילוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
עבודה על משטח מקומח, אגרוף את הבצק, לחתוך 2 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
חותכים כל חתיכה ל 8 חתיכות בגודל שווה (16 חתיכות בסך הכל). צור כל חתיכה ללחמנייה מלבנית, ולשטח את הלחמנייה עם מערוך מקורנן. לגרוף על 1 כף מילוי עם כף, ומניח במרכז לחמניה. משוך וצבוט את הקצוות של הבצק יחד כדי לצרף את המילוי בלחמנייה. חזור עם כל חתיכות הבצק, והנח את הלחמניות הממולאות, צדי התפר למטה, על גבי סדיני האפייה המוכנים. מכסים את הלחמניות עם מטלית, ולאפשר לעלות במקום חם 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
עבור ציפוי מבריק, להכות 1 ביצה בקערה, מברשת כל לחמניה עם ביצה קצת מוכה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מפזרים כל לחמניה עם כמה זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחמניות חומות זהובות, 10 עד 15 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.