לחמניות קוקטייל סיניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סיניים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות קוקטייל סיניות. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. אם יש לכם שמרים, סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות חזיר צלויות סיניות, לחמניות בשר בסגנון סיני, ו בשר בקר סיני ולחמניות צ'ארד.
הוראות
מניחים 1/3 כוס סוכר וחלב בסיר קטן, ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מוסיפים 1/4 כוס חמאה מרוככת, ומחממים בעדינות את התערובת עד שהחמאה נמסה והתערובת חמה אך לא חמה (לא חמה יותר מ -100 מעלות F (40 מעלות C). בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמרים עם 2 1/2 כוסות קמח עד מעורבב היטב, ושופכים את תערובת החלב לתוך תערובת הקמח-שמרים. מערבבים ב 1 ביצה מוכה, ומערבבים עד התערובת יוצרת בצק דביק, רטוב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב, ללוש במשך כ 10 דקות, בהדרגה ללוש 1 כוס קמח נוסף או לפי הצורך לעשות בצק חלק, אלסטי. טופס את הבצק לכדור עגול, במקום לקערה משומנת, ולהפוך את הבצק סביב בקערה כמה פעמים מעיל בשמן. מכסים את הקערה במטלית, ומאפשרים לבצק לעלות במקום חם עד להכפלה, כ -1 שעה.
קרם 1/4 כוס חמאה מרוככת עם 1/2 כוס סוכר בקערה עד לתערובת קלה ורכה, ומערבבים באבקת חלב יבשה, קמח 1/2 כוס, והקוקוס עד לתערובת חלקה מעורבב היטב. שים את המילוי בצד.
עבודה על משטח מקומח, אגרוף את הבצק, לחתוך 2 חתיכות שוות.
חותכים כל חתיכה ל 8 חתיכות בגודל שווה (16 חתיכות בסך הכל). צור כל חתיכה ללחמנייה מלבנית, ולשטח את הלחמנייה עם מערוך מקורנן. לגרוף על 1 כף מילוי עם כף, ומניח במרכז לחמניה. משוך וצבוט את הקצוות של הבצק יחד כדי לצרף את המילוי בלחמנייה. חזור עם כל חתיכות הבצק, והנח את הלחמניות הממולאות, צדי התפר למטה, על גבי סדיני האפייה המוכנים. מכסים את הלחמניות עם מטלית, ולאפשר לעלות במקום חם 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
עבור ציפוי מבריק, להכות 1 ביצה בקערה, מברשת כל לחמניה עם ביצה קצת מוכה.
מפזרים כל לחמניה עם כמה זרעי שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחמניות חומות זהובות, 10 עד 15 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.