לחמניות קינמון
לחמניות קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מי ברז, קינמון טחון, אבקת x סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
לחמניות: כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 170 מעלות F. להכין 2 (9 על ידי 12 אינץ') צלחות אפייה מלבניות על ידי ריסוס עם תרסיס שמן nonstick.
במיקסר מצויד וו בצק, לערבב יחד starter, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
לאחר ערבוב הבצק במשך כ 2 דקות, להסיר את הבצק לקערה מרוסס עם שמן nonstick.
הערה של קוק: אם תערובת הבצק היא רופפת מדי, להוסיף יותר קמח.
מכסים במגבת ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. התהליך העולה ייקח 1 עד 4 שעות, בהתאם לגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה עושה את הלחמניות.
כאשר הוכפל, לזרוק את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ועם סיכה מתגלגלת לתפעל את הבצק כדי להפוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מילוי: להמיס 2 מקלות חמאה למקום שבו הוא שמנת ו מורחבת.
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומוודאים שאתם מתפשטים ביסודיות לכל הפינות.
מפזרים סוכר חום ולאחר מכן קינמון על החמאה לוודא כי המשולש כולו מכוסה, פינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.
מגלגלים את הבצק לחמנייה הדוקה.
חותכים עם סכין משונן לתוך לחמניות ארוכות 2 אינץ ' ומניחים לתוך צלחות האפייה.
הערה של קוק: אם באמצעות צלחת אפייה מלבן, להתכרבל הלחמניות יחד כאילו הם מנסים לשמור אחד על השני חם מאוד. אולי כדאי לך לתפעל את הגודל של המחבת כדי לוודא כי הלחמניות הן מאוד נוח במחבת.
אתה לא צריך לכסות את הלחמניות, אבל אתה צריך לתת להם לעלות בתנור להגדיר ב 170 מעלות F להוכחה עד שתראה שהם כמעט אבל לא די הוכפלו בגודל, על 40 עד 50 דקות. כאשר אתה רואה שהם בשלב זה, להפוך את התנור עד 350 מעלות F.
אופים במשך 25 דקות עד שאתה רואה שהם באמת זהב על החלק העליון.
הערה של קוק: מבחן טוב הוא כאשר אתה לוקח אותם מהתנור ולדחוף על מרכז מאוד של לחמניה; אם זה שוקע פנימה בקלות ומרגיש בצקי, הם יצטרכו 5 עד 10 דקות יותר זמן בישול.
זיגוג / זיגוג: במערבל לנצח אבקת סוכר וחצי עד חלקה וללא גושים. תוציא את הלחמניות מהתנור ותניח אותן על מתלה תיל. מיד זיגוג אותם עם מברשת מאפה. לאחר זיגוג כל הלחמניות, לחזור על זיגוג שוב.
הערה של קוק: אם אתה רוצה, אתה יכול להמיס יותר חמאה על הדף לפני ההגשה. אם מחמם לחמניות אחרי שהם מגניבים, 20 שניות במיקרוגל מחייה את הטעם המדהים הזה חם-out-of-the-תנור. עם זאת, אפילו קר, הם מדהימים.
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.