קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות קינמון

לחמניות קינמון
לחמניות קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מי ברז, קינמון טחון, אבקת x סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. נסו לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמניות: כאשר אתה מוכן לאפות, מחממים את התנור ל 170 מעלות F. להכין 2 (9 על ידי 12 אינץ') צלחות אפייה מלבניות על ידי ריסוס עם תרסיס שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
במיקסר מצויד וו בצק, לערבב יחד starter, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
לאחר ערבוב הבצק במשך כ 2 דקות, להסיר את הבצק לקערה מרוסס עם שמן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
הערה של קוק: אם תערובת הבצק היא רופפת מדי, להוסיף יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
מכסים במגבת ולתת לעלות עד הוכפל בגודל. התהליך העולה ייקח 1 עד 4 שעות, בהתאם לגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה עושה את הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
6
כאשר הוכפל, לזרוק את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ועם סיכה מתגלגלת לתפעל את הבצק כדי להפוך מלבן על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מילוי: להמיס 2 מקלות חמאה למקום שבו הוא שמנת ו מורחבת.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
8
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומוודאים שאתם מתפשטים ביסודיות לכל הפינות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
9
מפזרים סוכר חום ולאחר מכן קינמון על החמאה לוודא כי המשולש כולו מכוסה, פינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאהשוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
10
מגלגלים את הבצק לחמנייה הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
11
חותכים עם סכין משונן לתוך לחמניות ארוכות 2 אינץ ' ומניחים לתוך צלחות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
12
הערה של קוק: אם באמצעות צלחת אפייה מלבן, להתכרבל הלחמניות יחד כאילו הם מנסים לשמור אחד על השני חם מאוד. אולי כדאי לך לתפעל את הגודל של המחבת כדי לוודא כי הלחמניות הן מאוד נוח במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
אתה לא צריך לכסות את הלחמניות, אבל אתה צריך לתת להם לעלות בתנור להגדיר ב 170 מעלות F להוכחה עד שתראה שהם כמעט אבל לא די הוכפלו בגודל, על 40 עד 50 דקות. כאשר אתה רואה שהם בשלב זה, להפוך את התנור עד 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
אופים במשך 25 דקות עד שאתה רואה שהם באמת זהב על החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
הערה של קוק: מבחן טוב הוא כאשר אתה לוקח אותם מהתנור ולדחוף על מרכז מאוד של לחמניה; אם זה שוקע פנימה בקלות ומרגיש בצקי, הם יצטרכו 5 עד 10 דקות יותר זמן בישול.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
16
זיגוג / זיגוג: במערבל לנצח אבקת סוכר וחצי עד חלקה וללא גושים. תוציא את הלחמניות מהתנור ותניח אותן על מתלה תיל. מיד זיגוג אותם עם מברשת מאפה. לאחר זיגוג כל הלחמניות, לחזור על זיגוג שוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
17
הערה של קוק: אם אתה רוצה, אתה יכול להמיס יותר חמאה על הדף לפני ההגשה. אם מחמם לחמניות אחרי שהם מגניבים, 20 שניות במיקרוגל מחייה את הטעם המדהים הזה חם-out-of-the-תנור. עם זאת, אפילו קר, הם מדהימים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
18
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חבילה של שמרים פעילים יבשיםחבילה של שמרים פעילים יבשים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום, ועוד במידת הצורךסוכר חום, ועוד במידת הצורך2מקלותכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרה (מומלץ: פילסבורי)קמח לכל מטרה (מומלץ: פילסבורי)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקינמון טחוןקינמון טחון1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאנים קצוציםפקאנים קצוצים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר 10xאבקת סוכר 10x1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(צינור גדול)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (מומלץ: Mazola)שמן צמחי (מומלץ: Mazola)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי ברז חמיםמי ברז חמים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהמתנע שמריםהמתנע שמרים