לחמניות קינמון מבצק לחם קפוא-קל
לחמניות קינמון מבצק לחם קפוא-קל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לכם בצק לחם, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו לחמניות קינמון בצק פיצה, לחמניות קינמון עשויות עם ביסקוויטים קפואים, ו לחמניות קלות של 30 דקות לארוחת ערב (עם בצק מטורף) (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל 2 מחבתות עוגה עגולות עם חמאה.
רול בצק לחם החוצה למלבן 18x6 אינץ ' ומברשת עם חמאה מומסת.
מערבבים סוכר חום, אגוזי מלך וקינמון בקערה; מפזרים על בצק.
מרדדים בצק לתוך בול עץ, החל בקצה הארוך. להרטיב קצה עם קצת מים; לאטום את הקצה.
חותכים יומן לתוך 20 פרוסות; לארגן לחמניות, לחתוך צדדים למטה, מחבתות עוגה מוכן. מכסים במגבת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -25 דקות.
מערבבים סוכר, חלב, ותמצית וניל בקערה עד חלקה, הוספת חלב או סוכר לפי הצורך, כך התערובת מטפטפת בקלות.
לטפטף מעל לחמניות קינמון חמות לשרת.