לחמניות קינמון קלאסיות
לחמניות קינמון קלאסיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-24 ומחיר 22 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 293 קלוריות. 643 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים פעילים של fleischmann's®, תפוחי אדמה, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחמניות קינמון קלאסיות, לחמניות קינמון קלאסיות ולחמניות קינמון קלאסיות.
הוראות
מערבבים תפוחי אדמה, מי תפוחי אדמה, חמאה, סוכר, מלח ומים חמים בקערת ערבוב גדולה. מערבבים עד שהחמאה נמסה; מניחים בצד ומצננים.
מערבבים שמרים ו-1/2 כוס מים חמימים בקערה קטנה.
מוסיפים ביצים, 2 כוסות קמח ותערובת שמרים לתערובת תפוחי האדמה. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים להוסיף קמח, 1 כוס בכל פעם עד שנוצר בצק רך.
ללוש על משטח מקומח קלות עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית (בערך 4 עד 6 דקות), או ללוש במיקסר חשמלי באמצעות וו בצק.
מניחים בקערה משומנת, הופכים לציפוי. כיסוי.
מניחים להתפחה באזור חמים ללא גירויות כשעה, עד להכפלת הנפח. מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מרדדים חלק אחד של בצק על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 12 על 18 אינץ'.
מורחים במחצית מכמות החמאה.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מחצית מהתערובת על פני השטח.
מגלגלים היטב לאורך, אוטמים קצוות.
מניחים בתבנית משומנת בגודל 13 x 9 אינץ'. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. כיסוי.
מניחים לתפוח 30 עד 45 דקות עד כמעט הכפלה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-350 מעלות צלזיוס למשך 25 עד 30 דקות.
מערבבים את מרכיבי הציפוי ומזלפים על לחמניות.