קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות5
מגזין

לחמניות קינמון קלאסיות

לחמניות קינמון קלאסיות
לחמניות קינמון קלאסיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. מתאים ל-24 ומחיר 22 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 293 קלוריות. 643 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים פעילים של fleischmann's®, תפוחי אדמה, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחמניות קינמון קלאסיות, לחמניות קינמון קלאסיות ולחמניות קינמון קלאסיות.

הוראות

1
מערבבים תפוחי אדמה, מי תפוחי אדמה, חמאה, סוכר, מלח ומים חמים בקערת ערבוב גדולה. מערבבים עד שהחמאה נמסה; מניחים בצד ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית Spice Islands® 100% תמצית וניל בורבון טהורה1 כפית Spice Islands® 100% תמצית וניל בורבון טהורה
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך8 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, או יותר במידת הצורך
1 1/2 כפיות Spice Islands® קינמון סייגון טחון1 1/2 כפיות Spice Islands® קינמון סייגון טחון
5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך5 כפות חלב, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מי תפוחי אדמה שמורים1 כוס מי תפוחי אדמה שמורים
2
מערבבים שמרים ו-1/2 כוס מים חמימים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
תנו לנוח 5 דקות.
4
מוסיפים ביצים, 2 כוסות קמח ותערובת שמרים לתערובת תפוחי האדמה. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים להוסיף קמח, 1 כוס בכל פעם עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
ללוש על משטח מקומח קלות עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית (בערך 4 עד 6 דקות), או ללוש במיקסר חשמלי באמצעות וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מניחים בקערה משומנת, הופכים לציפוי. כיסוי.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים להתפחה באזור חמים ללא גירויות כשעה, עד להכפלת הנפח. מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
8
מרדדים חלק אחד של בצק על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 12 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מורחים במחצית מכמות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
10
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מחצית מהתערובת על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
מגלגלים היטב לאורך, אוטמים קצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
חותכים ל-12 פרוסות.
13
מניחים בתבנית משומנת בגודל 13 x 9 אינץ'. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מניחים לתפוח 30 עד 45 דקות עד כמעט הכפלה.
15
אופים בתנור שחומם מראש ל-350 מעלות צלזיוס למשך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מצננים במשך 15 דקות.
17
מערבבים את מרכיבי הציפוי ומזלפים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי