לחמניות קיץ טונה
גלילי טונה קיציים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 177 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם סטייק טונה, פלפל jalapeño, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אבא קיץ טונה / סלט מק, סלט טונה קיץ, ו גלילי קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין לחמניות, לשטוף את האורז ביסודיות מסננת.
לנקז היטב. מביאים 1 1/4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני; מוסיפים אורז. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר, מירין, פלפל jalapeo טחון, שאלוט, סוכר, רוטב דגים, ומלח.
מערבבים רוטב סויה 1 כפית סוכר; מברשת על טונה. להשרות במקרר 10 דקות.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף טונה למחבת; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים טונה לפרוסות 8 (1/4 אינץ ' עבה).
מוסיפים מים חמים למנה גדולה ורדודה לעומק של 1 אינץ'.
מניחים 1 גיליון נייר אורז בצלחת.
תן לעמוד 30 שניות או רק עד רך.
מניחים גיליון על משטח שטוח. סדר 1/4 כוס גרגיר הנחלים כדי לכסות חצי גיליון, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם תערובת אורז 1/3 כוס; להפיץ באופן שווה. סדר 1 פרוסת טונה על אורז. קיפול הצדדים של גיליון מעל מילוי; החל בצד מלא, להפשיל ג ' לי רול אופנה. חזור על הנוהל עם גיליונות נייר אורז שנותרו, גרגיר הנחלים, תערובת אורז וטונה.
חותכים כל גליל בחצי באלכסון.
כדי להכין רוטב, לשלב חומץ ושאר החומרים. מסדרים 2 חצאים רול על כל אחד 8 צלחות; לשרת 2 1/4 כפיות רוטב עם כל מנה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה