לחמניות קיץ מנגו שרימפס
גלילי קיץ חסילוני מנגו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 113 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מים, מיץ ליים, עלי כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחמניות קיץ מנגו שרימפס וייטנאמי, לחמניות קיץ שרימפס ומנגו עם רוטב טבילה מתוק ומתובל, ו לחמניות קיץ טריות עם שרימפס, מנגו, אטריות אצות, & רוטב קארי קוקוס-בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה עד שהסוכר מומס.
הוסף שרימפס לסיר 4-5 ליטר של מים מלוחים רותחים ואז להפחית את החום ואת שרימפס poach ב מבשלים חשוף, חשוף, עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות.
מעבירים שרימפס עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל, ולאחר מכן להחזיר שרימפס בישול מים לרתיחה. צנן שרימפס במי קרח 2 דקות, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח.
חותכים כל שרימפס חצי לאורכו, deveining במידת הצורך.
מוסיפים אטריות למים רותחים ומבשלים עד רק מכרז, על 3 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף תחת מים זורמים קרים לנקז היטב. מערבבים יחד חומץ, סוכר, ומלח בקערה גדולה עד שהסוכר מומס, ואז מוסיפים אטריות וזורקים למעיל.
שים עובי כפול של מגבת נייר על משטח עבודה ולמלא תבנית אפייה רדודה עם מים חמים. בדוק סיבובים נייר אורז ולהשתמש רק אלה שאין להם חורים. משרים 1 עגול במים חמים עד גמיש, 30 שניות עד 1 דקה, ולאחר מכן בזהירות להעביר מגבות נייר.
מסדרים 3 חצאי שרימפס (לחתוך צדדים למעלה) בשורה על פני השלישי התחתון (חלק הקרוב אליך) של נייר אורז ספוג.
מורחים 1/4 אטריות כוס על גבי שרימפס ולסדר 3 עלי כוסברה, 3 עלי נענע, 8 מקלוני מלפפון, 6 רצועות בצל ירוק, ו 10 גפרורים מנגו אופקית על גבי אטריות. מקפלים את החלק התחתון של נייר אורז על מילוי ולהתחיל לגלגל בחוזקה, לעצור בנקודת האמצע. מסדרים 3 עלי נענע יותר 3 עלי כוסברה יותר לאורך קמט, ואז לקפל בקצוות ולהמשיך להתגלגל.
העברת גליל הקיץ, צד התפר למטה, לצלחת ומכסה עם מגבות נייר רטובות. הפוך 7 לחמניות נוספות באותו אופן לשרת, שלם או חצוי באלכסון, עם רוטב טבילה.
* זמין בשווקים אסיאתיים ethnicgrocer.com (866-438-4642).
גלילי קיץ יכולים להתבצע 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה מגבות נייר לחות ולאחר מכן עם ניילון נצמד. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.