לחמניות קיץ עם שרימפס ומנגו טבלת קשיו-מירין
שרימפס מוטבע לחמניות קיץ מנגו עם רוטב טבילה קשיו-מירין עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. אם יש לכם מלפפון, גזר, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחמניות קיץ שרימפס ומנגו עם רוטב טבילה מתוק ומתובל, גלילי קיץ עם רוטב מנגו ליים ונענע טבילה, ו לחמניות קיץ שרימפס עם רוטב טבילה.
הוראות
מביאים מים לרתיחה; מוסיפים שרימפס, ומבשלים 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מסננים (לשמור מים רותחים) ולצלול לתוך מים קרים.
מסננים וחותכים שרימפס חצי לאורכו; צינה.
יוצקים את המים הרותחים על אטריות, ולתת לספוג 10 דקות או עד מכרז; לשטוף ולנקז.
מניחים עטיפה של נייר אורז במים חמים למשך 30 עד 45 שניות או עד שהתרככו; מניחים על משטח שטוח ומתייבשים עם מגבות נייר.
מניחים 3 חצאי שרימפס מתחת למרכז העטיפה.
הוסף 1/8 אטריות כוס על גבי שרימפס.
מניחים 1/12 של מלפפון, גזר, בצל ומנגו על גבי אטריות. מסדרים 3 עד 4 עלי בזיליקום ו 5 עד 6 עלי נענע על גבי ירקות ומנגו. מקפלים את החלק התחתון של עטיפה מעל מילוי; לקפל בשני הצדדים, ולהפשיל.
מניחים לחמניות, בצד התפר למטה, על צלחת הגשה; מכסים במגבת לחה. חזור על ההליך עם עטיפות שנותרו ומילוי.
חותכים כל גליל בחצי באלכסון.
מגישים עם רוטב טבילה קשיו-מירין.
יין הערה: יינן עמק נאפה ג ' ף מורגן מייצרת סולו
רוזה, רוס קליפורני יבש, ואמנה, קברנה סוביניון כשר. ג 'ף כתב את" Dean & DeLuca: The Food and Wine Cookbook and The Working Parents Cookbook". ספר היין שכתב לאחרונה, רוס, מדריך ליין הרב-תכליתי ביותר בעולם, הופיע בחנויות ספרים במאי. למטה, ג ' ף מזווג יין עם מתכון שרימפס טעים זה.
עם נענע טרי, בזיליקום, ומנגו טרופי הוספת שפע של אופי למנה זו, חשוב לחפש יין כי הוא תכליתי כמו המתכון-ros, כמובן. Ros יבש צריך לשאת שפע של טעם פירות אבל להיות מאוזן על ידי חומציות בהירה גוף טוב. חפש Chateau Routas (על 1 $
מדרום צרפת. - ג ' ף מורגן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.