לחמניות קלצונה עם סלמי, עגבניות ובזיליקום
אם יש לך גבינת ריקוטה, עלי בזיליקום, סלמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחמניות קלצונה עם סלמי, עגבניות ובזיליקום, סלמי, מוצארלן ובזיליקום-שיפודי עגבניות, ו קלצונה עם נקניק, סלמי, גבינה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
לפצל את גלילי קייזר העדפת חצי התחתון קצת. תוציא קצת מהקרביים הרכים הלבנים מהתחתית.
מתבלים את הריקוטה עם מעט מלח ופלפל. מערבבים את הסלמי וגבינה מגוררת לתוך ריקוטה. למלא את הלחמניות עם ריקוטה סלמי. מכסים את הריקוטה עם מוצרלה, עגבניות ובזיליקום. הגדר מכסה במקום ואופים כדי לחמם דרך 10 עד 12 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Brancaia קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
Brancaia Chiant Classico Riserva
זה קיאנטי Classico Riserva מראה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם הערות של אגוז ושקד על החיך. היין בעל הגפן הסנג ' ובזי המשובח ביותר מבין שניים מכרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקאיה וכרם פופי, בעל צבע אדום-אודם צפוף וגימור ארומטי וארוך.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו