לחמניות שוקולד צ'יפס דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל דלעת ביסקוויטים שוקולד צ'יפס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 271 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, תבלין פשטידת דלעת, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו דלעת שוקולד צ'יפס וביסקוויטים פקאן, דלעת עוגיות קינמון וצ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. גיליון עוגיות ספריי עם תרסיס בישול או קו עם נייר קלף בישול.
בקערה גדולה, לנצח חמאה 1/2 כוס סוכר מגורען עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, או לערבב עם כף.
הוסף תערובת ביסקוויק, תבלין פשטידת דלעת ודלעת; לנצח עד בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
על פני השטח זרועים תערובת ביסקוויק, לעצב את הבצק לתוך 1-עד 1-1 / 2-inch-עבה עגול.
חותכים 8 טריזים; מקום על גיליון עוגיות.
מברשת עם קצפת; מפזרים באופן שווה עם 1 כף סוכר מגורען.
אופים 20 דקות או עד חום זהוב.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר וסיידר תפוחים עד חלקה. בעזרת מזלג, טפטוף זיגוג על ביסקוויטים.