לחמניות שיבולת שועל מייפל באיכות מסעדה
לחמניות שיבולת שועל מייפל באיכות מסעדה יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. אם יש לך סוכר, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פסטה נקניק מחבת עם תרד: איכות המסעדה בתוך 30 דקות, עוגיות שיבולת שועל מייפל, ו עוגיות מייפל-שיבולת שועל.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה חובה כבדה עם נייר קלף. כדי להכין פירות, לכסות עם מים רותחים ולתת לעמוד 5 דקות.
ניקוז ויבש עם נייר גרירה.
במידה של שתי כוסות, מערבבים יחד את הביצה, חלב חמאה ווניל, סירופ מייפל ותמצית מייפל.
בקערת מעבד מזון, מניחים את הקמח, שיבולת שועל, עמילן תירס, אבקת אפייה, סודה, מלח וסוכר. תהליך בקצרה כדי למזג מרכיבים. זרוק ב נתחי חמאה ודופק לחתוך פנימה עצור כאשר יש לך תערובת גסה, גרגירית. לחלופין אתה יכול לעשות את זה על ידי היה עם בלנדר מאפה או שני סכינים.
הסר תערובת לקערת ערבוב גדולה. הפוך גם במרכז. מערבבים בתערובת חמאה / ביצה. להתמזג דובדבנים יבשים. מערבבים עם מזלג לעשות בצק רך.
להתברר משטח עבודה מקומח קלות ללוש רק כדי לקבל בצק מלוכד מעט. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות בגודל שווה. לטפוח כל חתיכה לתוך מעגל 8 עד 10 אינץ', 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה.
חותכים כל מעגל לשמונה טריזים.
מניחים על תבנית אפייה. צבע צמרות עם ביצה מוכה ומקשטים עם כ 1 כפית סוכר.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב.