קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות24
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות שיפון קימל

לחמניות שיפון קימל
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, לחמניות שיפון קימל עשויות להיות מרהיבות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, קמח שיפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לחם שיפון קימל, לחם שיפון קימל, ו מאפינס שיפון קימל.

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את גבינת הקוטג', הסוכר, הביצים, זרעי הקימל, המלח, הסודה לשתייה, קמח השיפון וכוס 1 קמח לכל מטרה. מקציפים עד חלקה. מערבבים בהדרגה מספיק קמח שנותר לכל מטרה ליצירת בלילה דביקה (לא ללוש). מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
זרעי קימלזרעי קימל
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים את הבצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -24 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
מניחים בכוסות מאפינס משומנות היטב. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-20 דקות או עד להזהבה. מגניב במשך 1 דקה לפני הסרת מחבתות כדי מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה