קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות תפוחי אדמה

לחמניות תפוחי אדמה
לחמניות מחבת תפוחי אדמה עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 30 . אם יש לך מים, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחמניות תפוחי אדמה של חלב חמאה {הלחמניות הכי טעימות שפגשתי בחיי}, לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (א / ק / תפוח אדמה קנישס בדרך הקלה), ו לחמניות תפוחי האדמה של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה תפוחי אדמה ומים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
ניקוז, בהזמנת 1 כוס בישול נוזל; מגניב נוזל כדי 110 115*. מועכים תפוחי אדמה; מניחים בצד 1 כוס להתקרר ל -110 * -115 * (שמור את תפוחי האדמה שנותרו לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
בקערה גדולה ממיסים שמרים וסוכר בנוזל תפוחי אדמה שמור; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הפירה השמור, החמאה, הדבש, השמן, הביצים, המלח וקמח 1-1/2 כוסות; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
6
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
אגרוף בצק למטה ולהפוך על משטח מקומח; מחלקים ל -30 חתיכות. מעצבים כל חלק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
8
מניחים 10 כדורים כל אחד בשלושה משומנים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.