לחמניות תפוחי אדמה
לחמניות מחבת תפוחי אדמה עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 30 . אם יש לך מים, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחמניות תפוחי אדמה של חלב חמאה {הלחמניות הכי טעימות שפגשתי בחיי}, לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (א / ק / תפוח אדמה קנישס בדרך הקלה), ו לחמניות תפוחי האדמה של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה תפוחי אדמה ומים. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
ניקוז, בהזמנת 1 כוס בישול נוזל; מגניב נוזל כדי 110 115*. מועכים תפוחי אדמה; מניחים בצד 1 כוס להתקרר ל -110 * -115 * (שמור את תפוחי האדמה שנותרו לשימוש אחר).
בקערה גדולה ממיסים שמרים וסוכר בנוזל תפוחי אדמה שמור; תן לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את הפירה השמור, החמאה, הדבש, השמן, הביצים, המלח וקמח 1-1/2 כוסות; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה ולהפוך על משטח מקומח; מחלקים ל -30 חתיכות. מעצבים כל חלק לכדור.
מניחים 10 כדורים כל אחד בשלושה משומנים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים להתקררות.