לחמניות תפוחי אדמה בצל ירוק
לחמניות תפוחי אדמה בצל ירוק הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 171 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, פתיתי תפוחי אדמה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: לחמניות בצל ירוק, לחמניות תפוחי אדמה בצל, ו תבשיל תפוחי אדמה בצל ירוק.
הוראות
בקערה, לשלב 1-1 / 2 כוסות קמח, 1 פתיתי תפוחי אדמה כוס, סוכר, שמרים ומלח. בסיר, מחממים את החלב, החמאה והבצל עד 120°-130°.
מוסיפים למרכיבים יבשים; מכים עד שנרטבים.
להוסיף ביצים; לנצח על מהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 8-10 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 45 דקות.
אגרוף בצק למטה. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות. הפעל על משטח מקומח; לחלק ל -24 חתיכות. לעצב כל אחד לכדור. לטבול כל כדור לתוך פתיתי תפוחי אדמה שנותרו.
מקום 13-in משומן. אקס-9-אין. תבנית אפייה. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ -30 דקות.
אופים ב 375° במשך 25-35 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת למתלה תיל כדי להתקרר.