לחמניות תפוחים קרמל לילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות תפוח קרמל לילה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לך סוכר מגורען, אגוזי מלך, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות פקאן קרמל לילה, בין לילה עוגת ג'ינג'ר לחמניות קינמון, ו תבשיל טוסט צרפתי בטוסט קרמל בן לילה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים חומרי מילוי. תניח בצד. בקערה גדולה, לערבב 1 כוס הקמח, 1/4 כוס סוכר, מלח ושמרים.
בסיר 2 qt, לבשל 1/2 כוס רסק תפוחים, 1/4 כוס חמאה וחלב על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חם מאוד (120-130°F).
מוסיפים תערובת חמה וביצה לתערובת קמח; מכים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלחל. הכה במהירות בינונית 2 דקות. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש על 5 דקות או עד חלקה קפיץ.
מניחים בקערה גדולה ומשומנת, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. לכסות ולתת לעלות במקום חם 45-60 דקות או עד כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.)
תחתית גריז וצדדים של 13x9 " פאן עם התקצרות.
מערבבים סוכר חום, 1/2 כוס רסק תפוחים, 3 כף חמאה מומסת ואגוזי מלך במחבת; להפיץ באופן שווה.
בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר.
רול בצק לתוך 15x12 " מלבן.
מורחים 2 כפות חמאה מרוכך על הבצק; מפזרים מילוי. בחוזקה להפשיל מלבן, מתחיל ב 15 " צד; קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. למתוח ולעצב עד אפילו.
חותכים לגלגל לתוך שתים עשרה פרוסות 1".
מניחים מעט זה מזה במחבת. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 48 שעות.
לפני האפייה, בואו לחמניות לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות (לחמניות לא יעלו במהלך תקופה זו).
אופים 20-25 דקות או עד חום זהוב. מגניב במחבת 1 דקות.
Place heatproof המגישה מגש או מגש במהופך על מחבת; להפוך מגש ו פאן מעל.
בואו לעמוד על 1 דקות כך קרמל יכול לטפטף על לחמניות; להסיר מחבת.