לטרוף אטריות ביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לטרוף אטריות ביצה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון, צימוקים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביצה צמחונית קיץ לטרוף, אטריות סלק, חביתת אבוקדו ופטן (או לטרוף), ו מאפינס ביצים לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה ולנקז במסננת; לא לשטוף. קוצצים אטריות גס.
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה ומניחים בצד.
מערבבים ביצים, חלב ומלח בקערה; להשתמש במזלג כדי לנצח עד מעורבב היטב.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים אטריות וצימוקים ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
להוסיף ולבשל, ערבול עד ביצים מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות.
מפזרים קינמון-סוכר על גבי ומגישים חם.