ליאז' וופל בלגי עם סוכר פנינה
וופל בלגי של ליאז' עם סוכר פנינה הוא ארוחת בוקר המגישה 10. תמורת $1.03 למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 474 קלוריות . מתכון זה מבית Allrecipes דורש שמרים, חמאה, סוכר פנינים ותמצית וניל. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . 207 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: שוקו בלגי חם , הגלידה הבלגית העליון ובצלי פנינה מזוגגים .
הוראות
מפזרים את השמרים והסוכר הלבן על חלב חם בקערה קטנה. החלב צריך להיות לא יותר מ-100 מעלות פרנהייט (40 מעלות צלזיוס).
מניחים לעמוד 15 דקות עד שהשמרים מתרככים ומתחילים להיווצר קצף קרמי.
טורפים את הביצים, החמאה המומסת ותמצית הווניל לתוך תערובת השמרים עד לקבלת תערובת אחידה; לְהַפְרִישׁ. מערבבים יחד את הקמח והמלח בקערה גדולה נפרדת, ויוצרים גומה במרכז.
יוצקים את תערובת הביצים לבאר ולאחר מכן מערבבים את תערובת הקמח עד שנוצר בצק רך. מכסים במטלית קלה ומניחים לתפיחה במקום חמים (27 עד 35 מעלות צלזיוס) עד להכפלת הנפח, כ-30 דקות. מערבבים בעדינות את סוכר הפנינים.
מחממים מגהץ וופל לפי הוראות היצרן.
מניחים כדור בצק בגודל בייסבול על מגהץ הוופל שחומם מראש. מבשלים וופלים עד שהם זהובים ופריכים, כ-2 דקות. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. הניחו לוופלים להתקרר 2 עד 3 דקות לפני ההגשה.