קושיבינוני
מוכן ב34 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ליידי ובניו צלעות חזיר מטוגנות

ליידי ובניו צלעות חזיר מטוגנות
זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, חלב חמאה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סלט ליידי ובניו, לזניה הליידי ובניו, ו ביסקוויטים גבינות ליידי ובניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול, כבד בתחתית ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מפזרים את התבלינים משני צדי צלעות החזיר, משפשפים אותם ביסודיות לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
תיבולתיבול
בשרבשר
3
יוצקים חלב חמאה על בשר ולהפוך מעיל על כל הצדדים. קמח העונה בנדיבות עם תיבול הבית, לגלגל כל קוצצים לתוך קמח, ולנער את העודף. בזהירות למקם את הצלעות, 2 בכל פעם, לתוך השמן החם, ומבשלים עד מבחוץ הוא חום זהוב. קח 1 קוצצים החוצה ולעשות חתך קטן בחלק העבה ביותר כדי לבדוק doneness; להתאים את הזמן בהתאם לשאר.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
תיבולתיבול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בשרבשר
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
4
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.