ליידי ובניו צלעות חזיר מטוגנות
זמן הכנת המתכון כ 34 דקות. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, חלב חמאה, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סלט ליידי ובניו, לזניה הליידי ובניו, ו ביסקוויטים גבינות ליידי ובניו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול, כבד בתחתית ל 350 מעלות F.
מפזרים את התבלינים משני צדי צלעות החזיר, משפשפים אותם ביסודיות לתוך הבשר.
יוצקים חלב חמאה על בשר ולהפוך מעיל על כל הצדדים. קמח העונה בנדיבות עם תיבול הבית, לגלגל כל קוצצים לתוך קמח, ולנער את העודף. בזהירות למקם את הצלעות, 2 בכל פעם, לתוך השמן החם, ומבשלים עד מבחוץ הוא חום זהוב. קח 1 קוצצים החוצה ולעשות חתך קטן בחלק העבה ביותר כדי לבדוק doneness; להתאים את הזמן בהתאם לשאר.
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.