לימון-דבש חצי-פרדו
לימון-דבש Semifreddo עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 279 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלבונים, שמנת, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פרחי בר-דבש חצי פרדו עם אפיפיות שומשום דבש, חצי-פרדו עם נשיקות דבש., ו חצי יוגורט דבש עם פטל ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9-by-4 1/2-by-3 אינץ מחבת כיכר עם נייר קלף, המאפשר לפחות 3 אינץ ' של הבליטה בצדדים הארוכים. בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות המשרד טופס. בקערה אחרת, לנצח את השמנת עד מוקצף היטב; לקרר.
בקערה גדולה להגדיר מעל סיר של מים רותחים, להכות את חלמוני הביצה עם הדבש במהירות בינונית עד מעובה מדחום מיד לקרוא מוכנס בתערובת החלמון רושם 160, על 6 דקות.
הסר את הקערה מהסיר והכה בתערובת הג ' לטין, מיץ לימון וגרידת; להמשיך להכות עד מקורר מעט, כ 5 דקות יותר.
באמצעות מרית גומי, מקפלים את החלבונים ביצה מוכה וקצפת לתוך תערובת לימון-דבש עד לא פסים להישאר.
יוצקים חצי מהבסיס חצי-פרדו לתוך מחבת הלחם המוכן. סדר את כריכי ladyfinger במחבת ב 2 שורות ארוכות למעלה עם הבסיס semifreddo הנותרים. לכסות באופן רופף עם הקלף התלוי להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או לילה. Unmold חצי הגמר לקלף את הנייר; פרוסה לשרת.