לימון ועוף זית עם ארוגולה וסלט שעועית לבנה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק שעועית לבנה עם ארוגולה פראית & Meyer Lemon, סלט ארוגולה עם פרמזן מגולח, לימון ושמן זית, ו סלט אביב ארוגולה אספרגוס לבן עם רוטב בלסמי לבן עם Meyer Lemon (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מתבלים את העוף עם כפית מלח ופלפל כפית.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עובד בקבוצות במידת הצורך, לבשל את העוף עד חום זהוב, 5 עד 6 דקות לכל צד.הזמנת המחבת, להעביר את העוף לתבנית אפייה מעוטרת ואופים עד מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.בינתיים, בקערה בינונית, לזרוק את ארוגולה ושעועית עם פסטו וכפית כל מלח ופלפל.
מוסיפים את הלימון לטפטופים במחבת שמורות ומבשלים עד הזהב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מערבבים בזיתים. למעלה העוף עם זיתים ולימון ומגישים עם הסלט.