קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

לימון ורוזמרין גרניטה

לימון ורוזמרין גרניטה
לימון ורוזמרין Granitan נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, גראנד מרנייה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אבטיח רוזמרין גרניטה, לימון גרניטה., ו לימון מתובלן גרניטה.

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את המים, סוכר, רוזמרין, וגרידת לימון. להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, לכסות, ולתת להחדיר במשך 10 דקות.
3
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לשלב את מיץ לימון Grand Marnier. מסננים את סירופ הרוזמרין לתוך מיץ לימון ומערבבים לשלב. צינה במקרר או, כדי לזרז את התהליך, לשפוך את תערובת הלימון לתוך קערת נירוסטה, להגדיר אותו בקערה גדולה יותר מלא קרח, ומערבבים עד קר.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את תערובת לימון צונן לתוך שני 9 על 9 אינץ ' מחבתות נירוסטה. עצור ל-15 דקות. מערבבים היטב ולהחזיר את המחבתות למקפיא. המשך הקפאה, ערבוב כל 15 דקות, עד granita קפוא לחלוטין, על 1 שעה בסך הכל. כאשר מוכן לשרת, לגרוף את granita לתוך קערות צוננות או כוסות גזועות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה