קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

לימון סרטנים & ריזוטו אפונה

לימון סרטנים & ריזוטו אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל למוני סרטנים & אפונה ריזוטו. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חמאה, שמן זית, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסטה סרטנים למוני, מרק סרטנים וצ'וריסו אורז, ו ברוסקטה חסילונים עם סלט שמיר לימון.

הוראות

1
לקלף את הסרטנים, שמירה על הראש וצדפים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול ומטגנים את קליפות סרטנים וראשים עם צ ' ילי פרוס עד שהם קלויים ושינו צבע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז פונים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4
להביא את המניה לרתיחה ולשמור על רתיחה נמוכה. במחבת נפרדת, ממיסים חצי מהחמאה על חום בינוני. מערבבים את הבצל וזיעה בעדינות במשך 8-10 דקות עד רך אבל לא צבעוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים את האורז לתוך הבצל עד מצופה לחלוטין בחמאה, ואז מערבבים ברציפות עד שהאורז מבריק וקצוות הדגן מתחילים להיראות שקופים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את היין ומבשלים עד התאדה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הוסף את המניה, מצקת בכל פעם, ערבוב עם כל תוספת עד נספג. מערבבים דרך הסרטנים ואפונה. המשיכו להוסיף מלאי מלא בכל פעם ולערבב את האורז על אש נמוכה במשך 25-30 דקות, עד שהאורז מבושל אל דנטה (עם ביס מוצק מעט, עמילני באמצע). הריזוטו צריך להיות קרמי ומעט סמיך. כאשר אתה מצייר כף עץ דרכו, צריך להיות בעקבות שמחזיק במשך כמה רגעים אבל לא יותר. מבשלים עד שהסרטנים משנים צבע. מערבבים דרך צ ' ילי קצוץ, מיץ לימון ושמן זית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
תן לנוח ריזוטו במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת, עקף עם גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto