לימון סרטנים & ריזוטו אפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל למוני סרטנים & אפונה ריזוטו. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חמאה, שמן זית, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פסטה סרטנים למוני, מרק סרטנים וצ'וריסו אורז, ו ברוסקטה חסילונים עם סלט שמיר לימון.
הוראות
לקלף את הסרטנים, שמירה על הראש וצדפים.
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול ומטגנים את קליפות סרטנים וראשים עם צ ' ילי פרוס עד שהם קלויים ושינו צבע.
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז פונים לרתיחה.
להביא את המניה לרתיחה ולשמור על רתיחה נמוכה. במחבת נפרדת, ממיסים חצי מהחמאה על חום בינוני. מערבבים את הבצל וזיעה בעדינות במשך 8-10 דקות עד רך אבל לא צבעוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים את האורז לתוך הבצל עד מצופה לחלוטין בחמאה, ואז מערבבים ברציפות עד שהאורז מבריק וקצוות הדגן מתחילים להיראות שקופים.
יוצקים את היין ומבשלים עד התאדה לחלוטין.
הוסף את המניה, מצקת בכל פעם, ערבוב עם כל תוספת עד נספג. מערבבים דרך הסרטנים ואפונה. המשיכו להוסיף מלאי מלא בכל פעם ולערבב את האורז על אש נמוכה במשך 25-30 דקות, עד שהאורז מבושל אל דנטה (עם ביס מוצק מעט, עמילני באמצע). הריזוטו צריך להיות קרמי ומעט סמיך. כאשר אתה מצייר כף עץ דרכו, צריך להיות בעקבות שמחזיק במשך כמה רגעים אבל לא יותר. מבשלים עד שהסרטנים משנים צבע. מערבבים דרך צ ' ילי קצוץ, מיץ לימון ושמן זית הנותרים.
תן לנוח ריזוטו במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת, עקף עם גרידת לימון.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto