לימון-עוף משמש (בישול 2)
לימון-משמש עוף (בישול המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חזה עוף, תערבבי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול כפרי של כבדי עוף בגריל של איטליה עם רוטב לימון, לימון רוזמרין בלסמי עוף צלוי / הנחיות בישול טורקיה, ו עוף משמש-לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. בצלחת רדודה, להכות מוצר ביצה ומים מעט. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים יחד תערובת ® Bisquick, קליפת לימון ואבקת שום. לשטח חזה עוף בין יריעות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה עד עובי 1/2 אינץ'.
לטבול עוף לתוך תערובת ביצים, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
מקום במחבת. לרסס עוף עם ספריי בישול.
אופים חשפו 20 דקות. Turn; אופים 10 דקות יותר או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
בקערה קטנה למיקרוגל, מערבבים יחד את כל מרכיבי רוטב הלימון-משמש. מיקרוגל על 1 דקה גבוהה; מערבבים.
חותכים עוף לרוחב לפרוסות 1/2 אינץ'.