לימונים משומרים
לימונים משומרים עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 7 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לימונים משומרים, לימונים משומרים, ו לימונים משומרים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים דרך הליבה של לימון אנכית, דואג לא לחתוך את כל הדרך. יהיה לך פרח לימון נחמד.לתפוס לימון אחד בכל פעם; לפזר קצת מלח בפנים, ואז למקם אותו לתוך מיכל עם הפנים כלפי מטה. באמצעות תחתית כוס שתייה, לשטח את הלימון, לסחוט כמה שיותר מיץ ככל האפשר.המשך לעבוד עד שאתה לארוז את כל הלימונים המלוחים בחוזקה לתוך המיכל; לסדר אותם בצורה אטרקטיבית, כך שהם ייראו טוב בזמן brining. (זה בשביל להראות גם כן!) השתמש מקל או את הידית של כף כדי טריז את עלי המפרץ ומקלות קינמון מסביב, מופץ באופן שווה. אם אתה מוצא כי כמות מיץ במיכל אינו מכסה את הלימונים, להוסיף קצת מיץ לימון כדי לכסות. אין להשתמש במים או מיץ לימון מוכן מסחרית. ייתכן שיהיה עליך להטביע את הלימונים כדי להבטיח כיסוי טוב. השתמשתי בצלחת קטנה כדי לשמור אותם. submerged.Do לא לקרר אותם עדיין. הימנע הפיתוי לפחות 48 שעות. המלח יעזור לימונים לשחרר יותר של הנוזל שלהם אם נשאר בטמפרטורת החדר. לזמן מה.לאחר הלימונים נמצאים בדרכם, לשים אותם במקרר בחלק האחורי לפחות 30 ימים לפני השימוש them.To השתמש, לשטוף מלח, עיסת נפרד מן הקליפה, ולהשתמש על פי המתכון.