לימונצ'לו טירמיסו
Limoncello Tiramisù יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 501 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, אצבעות נשים, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Limoncello Tiramisu, עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מספיק מים במחבת הדוד הכפול כך מפלס המים הוא ממש מתחת לתחתית קערת ערבוב כאשר הוא יושב במחבת. להפריד את הביצים, לשים חלמונים לתוך קערה גדולה של הדוד הכפול ואת הלבנים לתוך עוד קערה נירוסטה להצליף ביד או עם מיקסר חשמלי.
הסר את ההתלהבות של שניים או יותר של לימונים, באמצעות פומפיה בסדר, כדי לקבל 2 כפות של גרידה. לסחוט ולסנן את המיץ של אלה ואת לימונים אחרים כדי לקבל 3/4 כוס מיץ לימון טרי.
כדי להפוך את הבסיס עבור tiramisù, לחמם את המים בדוד הכפול לרתיחה קבועה. את החום, לנצח את החלמונים ביצה עם 1/4 כוס הסוכר ± של לימונצ ' לו עד מעורבב היטב.
מניחים את הקערה על פני המים הבוערים, ומקציפים ללא הרף, לעתים קרובות מגרדים את הקצף סביב הצדדים והתחתית של הקערה, כאשר תערובת הביצים מתרחבת ומתחממת לספוג מקציף, 5 דקות או יותר. כאשר הספוג התעבה מספיק כדי ליצור סרט כאשר הוא טיפות על פני השטח, לקחת את הקערה את מחבת הדוד הכפול ולתת לו להתקרר.
בינתיים, יוצקים את הכוס הנותרת של לימונצ ' לו, כל מיץ הלימון, 1 כוס מים, ו 1/2 כוס הסוכר בסיר.
מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ומבשלים 5 דקות, אידוי האלכוהול.
תן לסירופ להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה אחרת, מערבבים את המסקרפונה עם כף עץ כדי לרכך אותו, ואז טיפה בגרידת לימון מגוררת ומכה עד אור וקרם. מקציפים את החלבונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, ביד או במכונה, עד שהוא מחזיק פסגות המשרד בינוני. כאשר ספוג limoncello מבושל (או zabaglione) מקורר, לגרד כשליש ממנו על המסקרפונה, ולקפל אותו עם מרית גומי גדולה. מקפלים את שאר zabaglione בשתיים או שלוש תוספות. עכשיו לקפל את חלבוני ביצה מוקצף בכמה תוספות, עד קרם limoncello-mascarpone הוא קל מעורבב באופן שווה.
יוצקים כמה סירופ מקורר, לא עמוק יותר מ 1/4 אינץ', לתוך המחבת רדודה-rimmed כדי להרטיב את ladyfingers (savoiardi). אחד בכל פעם, מגלגלים אצבע נשית בסירופ ומניחים אותה בתבנית התבשיל או האפייה. להרטיב כל עוגייה בקצרה-אם זה סופג יותר מדי סירופ, זה יתפרק. מסדרים את ladyfingers לחות בשורות מסודרות, הדוקות, מילוי החלק התחתון של המחבת לחלוטין. אתה צריך להיות מסוגל להתאים כעשרים נשיםאצבעות בשכבה אחת.
סקופ מחצית קרם limoncello-mascarpone על ladyfingers, להחליק אותו כדי למלא את המחבת ולכסות אותם. לטבול ולסדר שכבה שנייה של ladyfingers במחבת, ולכסות אותו לחלוטין עם שאר הקרם. להחליק את השמנת עם המרית, ולאטום את טירמיסו אטום בניילון נצמד. לפני ההגשה, להכניס למקרר במשך 6 שעות( או עד 2 ימים), או לשים אותו במקפיא במשך 2 שעות. כדי לשרת, לחתוך חלקים של tiramisù בכל גודל שאתה רוצה, ולהרים כל אחד מהמחבת על צלחות קינוח.
מאיטליה של לידיה מאת לידיה מאטיצ 'יו בסטיאניץ' זכויות יוצרים (c) 2007 מאת לידיה מטצ 'יו באסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.