קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

לימונצ'לו טירמיסו

לימונצ'לו טירמיסו
Limoncello Tiramisù יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 501 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, אצבעות נשים, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Limoncello Tiramisu, עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מספיק מים במחבת הדוד הכפול כך מפלס המים הוא ממש מתחת לתחתית קערת ערבוב כאשר הוא יושב במחבת. להפריד את הביצים, לשים חלמונים לתוך קערה גדולה של הדוד הכפול ואת הלבנים לתוך עוד קערה נירוסטה להצליף ביד או עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את ההתלהבות של שניים או יותר של לימונים, באמצעות פומפיה בסדר, כדי לקבל 2 כפות של גרידה. לסחוט ולסנן את המיץ של אלה ואת לימונים אחרים כדי לקבל 3/4 כוס מיץ לימון טרי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
3
כדי להפוך את הבסיס עבור tiramisù, לחמם את המים בדוד הכפול לרתיחה קבועה. את החום, לנצח את החלמונים ביצה עם 1/4 כוס הסוכר ± של לימונצ ' לו עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
מניחים את הקערה על פני המים הבוערים, ומקציפים ללא הרף, לעתים קרובות מגרדים את הקצף סביב הצדדים והתחתית של הקערה, כאשר תערובת הביצים מתרחבת ומתחממת לספוג מקציף, 5 דקות או יותר. כאשר הספוג התעבה מספיק כדי ליצור סרט כאשר הוא טיפות על פני השטח, לקחת את הקערה את מחבת הדוד הכפול ולתת לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, יוצקים את הכוס הנותרת של לימונצ ' לו, כל מיץ הלימון, 1 כוס מים, ו 1/2 כוס הסוכר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ומבשלים 5 דקות, אידוי האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
תן לסירופ להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
8
בקערה גדולה אחרת, מערבבים את המסקרפונה עם כף עץ כדי לרכך אותו, ואז טיפה בגרידת לימון מגוררת ומכה עד אור וקרם. מקציפים את החלבונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, ביד או במכונה, עד שהוא מחזיק פסגות המשרד בינוני. כאשר ספוג limoncello מבושל (או zabaglione) מקורר, לגרד כשליש ממנו על המסקרפונה, ולקפל אותו עם מרית גומי גדולה. מקפלים את שאר zabaglione בשתיים או שלוש תוספות. עכשיו לקפל את חלבוני ביצה מוקצף בכמה תוספות, עד קרם limoncello-mascarpone הוא קל מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים כמה סירופ מקורר, לא עמוק יותר מ 1/4 אינץ', לתוך המחבת רדודה-rimmed כדי להרטיב את ladyfingers (savoiardi). אחד בכל פעם, מגלגלים אצבע נשית בסירופ ומניחים אותה בתבנית התבשיל או האפייה. להרטיב כל עוגייה בקצרה-אם זה סופג יותר מדי סירופ, זה יתפרק. מסדרים את ladyfingers לחות בשורות מסודרות, הדוקות, מילוי החלק התחתון של המחבת לחלוטין. אתה צריך להיות מסוגל להתאים כעשרים נשיםאצבעות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
סקופ מחצית קרם limoncello-mascarpone על ladyfingers, להחליק אותו כדי למלא את המחבת ולכסות אותם. לטבול ולסדר שכבה שנייה של ladyfingers במחבת, ולכסות אותו לחלוטין עם שאר הקרם. להחליק את השמנת עם המרית, ולאטום את טירמיסו אטום בניילון נצמד. לפני ההגשה, להכניס למקרר במשך 6 שעות( או עד 2 ימים), או לשים אותו במקפיא במשך 2 שעות. כדי לשרת, לחתוך חלקים של tiramisù בכל גודל שאתה רוצה, ולהרים כל אחד מהמחבת על צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מאיטליה של לידיה מאת לידיה מאטיצ 'יו בסטיאניץ' זכויות יוצרים (c) 2007 מאת לידיה מטצ 'יו באסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.