קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

לימונצ'לו טירמיסו

לימונצ'לו טירמיסו
Limoncello Tiramisù יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 501 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, אצבעות נשים, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Limoncello Tiramisu, עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, ו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מספיק מים במחבת הדוד הכפול כך מפלס המים הוא ממש מתחת לתחתית קערת ערבוב כאשר הוא יושב במחבת. להפריד את הביצים, לשים חלמונים לתוך קערה גדולה של הדוד הכפול ואת הלבנים לתוך עוד קערה נירוסטה להצליף ביד או עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר את ההתלהבות של שניים או יותר של לימונים, באמצעות פומפיה בסדר, כדי לקבל 2 כפות של גרידה. לסחוט ולסנן את המיץ של אלה ואת לימונים אחרים כדי לקבל 3/4 כוס מיץ לימון טרי.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
3
כדי להפוך את הבסיס עבור tiramisù, לחמם את המים בדוד הכפול לרתיחה קבועה. את החום, לנצח את החלמונים ביצה עם 1/4 כוס הסוכר ± של לימונצ ' לו עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
מניחים את הקערה על פני המים הבוערים, ומקציפים ללא הרף, לעתים קרובות מגרדים את הקצף סביב הצדדים והתחתית של הקערה, כאשר תערובת הביצים מתרחבת ומתחממת לספוג מקציף, 5 דקות או יותר. כאשר הספוג התעבה מספיק כדי ליצור סרט כאשר הוא טיפות על פני השטח, לקחת את הקערה את מחבת הדוד הכפול ולתת לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, יוצקים את הכוס הנותרת של לימונצ ' לו, כל מיץ הלימון, 1 כוס מים, ו 1/2 כוס הסוכר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
לימונצ ' לולימונצ ' לו
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ומבשלים 5 דקות, אידוי האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
7
תן לסירופ להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
8
בקערה גדולה אחרת, מערבבים את המסקרפונה עם כף עץ כדי לרכך אותו, ואז טיפה בגרידת לימון מגוררת ומכה עד אור וקרם. מקציפים את החלבונים ביצה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, ביד או במכונה, עד שהוא מחזיק פסגות המשרד בינוני. כאשר ספוג limoncello מבושל (או zabaglione) מקורר, לגרד כשליש ממנו על המסקרפונה, ולקפל אותו עם מרית גומי גדולה. מקפלים את שאר zabaglione בשתיים או שלוש תוספות. עכשיו לקפל את חלבוני ביצה מוקצף בכמה תוספות, עד קרם limoncello-mascarpone הוא קל מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
יוצקים כמה סירופ מקורר, לא עמוק יותר מ 1/4 אינץ', לתוך המחבת רדודה-rimmed כדי להרטיב את ladyfingers (savoiardi). אחד בכל פעם, מגלגלים אצבע נשית בסירופ ומניחים אותה בתבנית התבשיל או האפייה. להרטיב כל עוגייה בקצרה-אם זה סופג יותר מדי סירופ, זה יתפרק. מסדרים את ladyfingers לחות בשורות מסודרות, הדוקות, מילוי החלק התחתון של המחבת לחלוטין. אתה צריך להיות מסוגל להתאים כעשרים נשיםאצבעות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
סקופ מחצית קרם limoncello-mascarpone על ladyfingers, להחליק אותו כדי למלא את המחבת ולכסות אותם. לטבול ולסדר שכבה שנייה של ladyfingers במחבת, ולכסות אותו לחלוטין עם שאר הקרם. להחליק את השמנת עם המרית, ולאטום את טירמיסו אטום בניילון נצמד. לפני ההגשה, להכניס למקרר במשך 6 שעות( או עד 2 ימים), או לשים אותו במקפיא במשך 2 שעות. כדי לשרת, לחתוך חלקים של tiramisù בכל גודל שאתה רוצה, ולהרים כל אחד מהמחבת על צלחות קינוח.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
לימונצ ' לולימונצ ' לו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מאיטליה של לידיה מאת לידיה מאטיצ 'יו בסטיאניץ' זכויות יוצרים (c) 2007 מאת לידיה מטצ 'יו באסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בסטיאניץ 'מארחת את התוכנית הפופולרית PBS, " המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.