לימונצ'לו טירמיסו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 16. לקינוח הזה יש 295 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו חמאה, עוגיות מקרון, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לימונצ'לו טירמיסו, לימונצ'לו טירמיס, ו לימונצ'לו טירמיס עם פטל ואוכמניות.
הוראות
1
בסיר קטן מביאים לרתיחה סוכר ומים. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש. מערבבים לימונצ ' לו; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לו
3
לקורד לימון, בסיר אחר, שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים מים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסירים מהאש.
5
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; להחזיר את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
טירמיסו עובד ממש טוב עם שמנת שרי, פורט וקיאנטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "