לינגוויני מרוביני
לינגוויני מרווריני עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שום, פלפל, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא 6 ליטרים של מים לרתיחה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד חום זהוב, על 2 דקות. להפחית את החום נמוך ומערבבים את החמאה, מיץ לימון, מלח, פלפל, ו 3 כפות של פרמזן.
הוסף את כל אבל ענף אחד של בזיליקום. כיסוי ולתת לעמוד. בינתיים, לבשל את הלינגוויני על פי הוראות החבילה. זרוק את הלינגוויני החם עם רוטב מרוביני.
מפזרים את פרמזן הנותרים ומקשטים עם בזיליקום.