לינגוויני, סרטן ואבוקדו עם בצל ירוק ויניגרט
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? לינגוויני, סרטן ואבוקדו עם בצל ירוק ויניגרט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בצל ירוק, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: סלט פסטה עם אבוקדו וסרטן עם ויניגרט טרגון אשכוליות, לינגוויני עם רוטב בצל ירוק וחסילונים מוקפצים, ו לינגוויני ביצה אפוי עם בצל, בצל ירוק, Umame.
הוראות
בבלנדר, לשלב את זנגביל, מיץ לימון, חומץ, בצל ירוק קצוץ, רוטב סויה, שמן, ו 1/4 כפית מלח. להתמזג עד חלקה, ואז לערבב את גרידת לימון.
חותכים את האבוקדו לקוביות 1/2 אינץ ' ולהוסיף vinaigrette בצל ירוק.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים אותו עם ויניגרט ואבוקדו ואת 1/2 הנותרים מלח כפית. בעדינות לקפל את בשר סרטנים.
מפזרים את החלק העליון בצל ירוק פרוס.
מבחן במטבח עצה: ברגע אבוקדו הוא לקוביות, לשים אותו לתוך ויניגרט. החומציות של מיץ לימון והחומץ ישמור את האבוקדו מ בראונינג אם ארוחת הערב מתעכבת.
המלצת יין: יין לבן חומצי הוא הטוב ביותר עם שני ויניגרט טארט ואבוקדו העשיר. לבן מאזור לואר בצרפת כגון סנקרה (סוביניון בלאן ענבים) או Savennires (ענבי chenin blanc) הוא בחירה טובה.