קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

לינגוויני עם אספרגוס, פרושוטו, וצלפים

לינגוויני עם אספרגוס, פרושוטו, וצלפים
לינגוויני עם אספרגוס, פרושוטו, וצלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 662 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 119 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אספרגוס, צלפים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו לינגוויני עם פרושוטו ואספרגוס, אספרגוס, יין לבן וcrème Fraîche Linguini, ו פרושוטו עטוף עוף עם זיתים וצלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ולהכין אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד ירוק בהיר ומכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
הסר עם מסננת רשת תיל ולהעביר לאמבט קרח. כאשר קר, לנקז במסננת, ולאחר מכן יבש על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
להביא מים לרתיחה ולהוסיף פסטה. מבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס מים פסטה. כאשר נעשה, לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בינתיים, מחממים חמאה במחבת בגודל 12 אינץ ' מעל בינוני עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים צלפים ומבשלים עד ריחני מאוד, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עם צלפים, משליכים מדי פעם, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8
יוצקים מי פסטה למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים פסטה ומערבבים ברציפות, עד שהמים מצטמצמים לרוטב שמנת. כבה את החום ומערבבים את חתיכות של פרושוטו, מיץ לימון, גרידת לימון, ואת כף הנותרים של חמאה. טעם ותיבול במלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרושוטופרושוטו
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מגישים עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן